w faktach właśnie to pokazali...
ależ oni pi@rdolą
reportera potrąciło PĘDZĄCE z OGROMNĄ prędkością auto
przecież to raptem lekkie puknięcie w slajdzie, na oko nie było więcej niż 10-15km/h
Nie no skoro tak powiedzieli w faktach to musi być prawda, nie widzę powodu dlaczego mieliby kłamać.
Nie doszukujmy się tu teorii spiskowych.
widziałem to na własne oczy
żadnych nagrań z telefonu z wystrzałami, wszystko podane jak na tacy, więc łatwo chyba dodać do tego prosty komentarz M - Sob 07 Lip, 2012
PiTT napisał/a:
M napisał/a:
PiTT napisał/a:
w faktach właśnie to pokazali...
ależ oni pi@rdolą
reportera potrąciło PĘDZĄCE z OGROMNĄ prędkością auto
przecież to raptem lekkie puknięcie w slajdzie, na oko nie było więcej niż 10-15km/h
Nie no skoro tak powiedzieli w faktach to musi być prawda, nie widzę powodu dlaczego mieliby kłamać.
Nie doszukujmy się tu teorii spiskowych.
widziałem to na własne oczy
żadnych nagrań z telefonu z wystrzałami, wszystko podane jak na tacy, więc łatwo chyba dodać do tego prosty komentarz
Przepraszam, jestem głupi.Jacek - Pon 09 Lip, 2012 ale sracie.. nie da się już tego czytać, w każdym kórwa jego mać temacie nawet tu.M - Pon 09 Lip, 2012
Jacek napisał/a:
ale sracie.. nie da się już tego czytać, w każdym kórwa jego mać temacie nawet tu.
Jeśli już używamy języka troglodyty to właśnie obsrałeś się z żalu Jacku...Jacek - Pon 09 Lip, 2012 PiTT - Pon 09 Lip, 2012 Jacek Placek B-Rey - Wto 10 Lip, 2012
Michał - Wto 10 Lip, 2012 w okularach w nocy ...B-Rey - Wto 10 Lip, 2012 Inaczej bym tego tu nie wklejał Michał Anonymous - Wto 10 Lip, 2012 Mucha - Wto 10 Lip, 2012 still better love story than Twilight Yarko - Pią 13 Lip, 2012 Mucha - Śro 18 Lip, 2012 Link: