To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

Mick - Wto 03 Wrz, 2013

Chyba nikt nic nie pisał o rozpoczętym w miniony weekend trzecioligowym SZUTER CUP.
Rozpoczęło się godnym rajdem z wieloletnią tradycją 37 Rajd Kormoran. Na starcie w Mrągowie stawiły się 24 załogi łącznie z goścmi i N4 30.

Rajd bardzo przyjemny, zrobili z niego dwie rundy, odcinki po 5 KM mega fajnie przygotowane. Trasy kompaktowe, wszędzie blisko. 2 pętle na rundę po 3 odcinki. Łącznie 60km oesowych.

Pierwszy raz jechałem Imprezą N12 na prawym ze zwężką po szutrze :) Było bardzo szybko. Miejsce na mecie 2 w N4 30. Gdyby nas klasyfikowano w generalce to byłoby 4 :)

W ten weekend 16 Rajd Warmiński, my w tym samym składzie na starcie się meldujemy :)

Anonymous - Wto 03 Wrz, 2013

Gratulacje czyli rozumiem, ze bardzo zadowolony z jazdy Subaru ;)
106 - Wto 03 Wrz, 2013

Mick wielkie gratulacje... ciekawe doswiadczenie :)

powodzenia i oby tak dalej

Mick - Wto 03 Wrz, 2013

zadowolony :)
Miałem jedno zacięcie, na jednym odcinku jak przepałował zakręt w lewo. Zacząłem się zastanawiać nad błędem, czy go popełniłem i w którym miejscu i było jeszcze gorzej, bo spóźniałem itp...

Ale wszystkie inne odcinki mega fajnie. Wszystko w tempo. Kierowiec zadowolony

Tak to mniej więcej wyglądało:

Jaco - Wto 03 Wrz, 2013

Mick napisał/a:

W ten weekend 16 Rajd Warmiński, my w tym samym składzie na starcie się meldujemy :)

No to do zobaczenia gdzieś na serwisie ;)

Mick - Wto 03 Wrz, 2013

u kogo będziesz? jadą fiesty z pucharu?
Jaco - Wto 03 Wrz, 2013

Będą fiesty, ale nie z pucharu :> nic więcej napisać nie mogę, bo to jeszcze wielkie tajemnice :)
qbus - Wto 03 Wrz, 2013

czyli Micku Rajd Polski lecisz, co? :)

ja mysle ze Jaco bedzie z jakimis mocniejszymi Fiestami... jedna dla Stanika a druga dla Hołka? :)
i coś ptaszki ćwierkają o R5 dla pewnego łysego Pana... ;)

Jaco - Wto 03 Wrz, 2013

qbus napisał/a:

i coś ptaszki ćwierkają o R5 dla pewnego łysego Pana... ;)

też, słyszałem takie ploty i sam bym chciał wiedzieć czy to prawda, a jeśli tak to od kogo będzie ta R5 :)

qbus - Wto 03 Wrz, 2013

jest ich juz chyba pare w europie :)
Mick - Pon 09 Wrz, 2013

Niestety ostatnia eliminacja Szuter Cup była dla nas pechowa. Na 1 odcinku na starcie rozwaliło nam dyfer, po prostu się rozleciał. Początkowo myśleliśmy że może półoś i szybko na serwisie wymienimy - niestety było gorzej...
Cóż, takie rzeczy też się zdarzają. Trzeba szybko naprawić i jechać kolejną eliminacje :)

Jaca nie widziałem, ale wiem, że był i gadał z Przemem :)

Jaco - Pon 09 Wrz, 2013

Ja Cie zobaczylem, w drodze na pkc i chcialem podejsc na nastepnej strefie, no ale wyszlo jak wyszlo. Szkoda, ze nie przejechaliscie nawet jednego os..
Przem_106 - Pon 09 Wrz, 2013

Jaco, kurde szacun. W tym teamie prezentowałeś się mega Profi. Szkoda, że nie biorę na rajdy aparatu, bo bym Ci trzasnął fotę. Chyba wielu z forum nie wie czym się zajmujesz podczas rajdów :) Powiedz, czy po tej przygodzie druty zrobiły jakąś szkodę?
http://rallyonline.pl/kos...deo_40865.html.
Widzieliśmy to i widzieliśmy ile drutu dotargał na metę :)

Micku, bardzo fajna ekipa i fajny Team. Szkoda, że tak wyszło, ale za to była okazja pooglądać wspólnie rajd. Na Żelaznej Górze postaram się pojawić.

Jaco - Pon 09 Wrz, 2013

Przem_106 napisał/a:
Jaco, kurde szacun. W tym teamie prezentowałeś się mega Profi. Szkoda, że nie biorę na rajdy aparatu, bo bym Ci trzasnął fotę. Chyba wielu z forum nie wie czym się zajmujesz podczas rajdów :) Powiedz, czy po tej przygodzie druty zrobiły jakąś szkodę?
http://rallyonline.pl/kos...deo_40865.html.
Widzieliśmy to i widzieliśmy ile drutu dotargał na metę :)

Micku, bardzo fajna ekipa i fajny Team. Szkoda, że tak wyszło, ale za to była okazja pooglądać wspólnie rajd. Na Żelaznej Górze postaram się pojawić.

Dzięki :)

Szkoda może nieduża, ale troszkę nie wygodna, bo trzeba będzie poprawić oklejenie na większości samochodu... troszkę się porysowało od drutu, no i prawie całkowicie ścięło roof vent zaraz przy dachu. Kosmetyka ogólnie ;)

Jutro ostatnie testy, a potem już Polski.

qbus - Czw 19 Wrz, 2013

Jakby ktos sie chcial pogonic po szutrze to zapraszamy 29.09 do Dobczyc...http://rally-sprint.pl/