Mick - Wto 03 Wrz, 2013 Chyba nikt nic nie pisał o rozpoczętym w miniony weekend trzecioligowym SZUTER CUP.
Rozpoczęło się godnym rajdem z wieloletnią tradycją 37 Rajd Kormoran. Na starcie w Mrągowie stawiły się 24 załogi łącznie z goścmi i N4 30.
Rajd bardzo przyjemny, zrobili z niego dwie rundy, odcinki po 5 KM mega fajnie przygotowane. Trasy kompaktowe, wszędzie blisko. 2 pętle na rundę po 3 odcinki. Łącznie 60km oesowych.
Pierwszy raz jechałem Imprezą N12 na prawym ze zwężką po szutrze Było bardzo szybko. Miejsce na mecie 2 w N4 30. Gdyby nas klasyfikowano w generalce to byłoby 4
W ten weekend 16 Rajd Warmiński, my w tym samym składzie na starcie się meldujemy Anonymous - Wto 03 Wrz, 2013 Gratulacje czyli rozumiem, ze bardzo zadowolony z jazdy Subaru 106 - Wto 03 Wrz, 2013 Mick wielkie gratulacje... ciekawe doswiadczenie
powodzenia i oby tak dalejMick - Wto 03 Wrz, 2013 zadowolony
Miałem jedno zacięcie, na jednym odcinku jak przepałował zakręt w lewo. Zacząłem się zastanawiać nad błędem, czy go popełniłem i w którym miejscu i było jeszcze gorzej, bo spóźniałem itp...
Ale wszystkie inne odcinki mega fajnie. Wszystko w tempo. Kierowiec zadowolony
Tak to mniej więcej wyglądało:
Jaco - Wto 03 Wrz, 2013
Mick napisał/a:
W ten weekend 16 Rajd Warmiński, my w tym samym składzie na starcie się meldujemy
No to do zobaczenia gdzieś na serwisie Mick - Wto 03 Wrz, 2013 u kogo będziesz? jadą fiesty z pucharu?Jaco - Wto 03 Wrz, 2013 Będą fiesty, ale nie z pucharu nic więcej napisać nie mogę, bo to jeszcze wielkie tajemnice qbus - Wto 03 Wrz, 2013 czyli Micku Rajd Polski lecisz, co?
ja mysle ze Jaco bedzie z jakimis mocniejszymi Fiestami... jedna dla Stanika a druga dla Hołka?
i coś ptaszki ćwierkają o R5 dla pewnego łysego Pana... Jaco - Wto 03 Wrz, 2013
qbus napisał/a:
i coś ptaszki ćwierkają o R5 dla pewnego łysego Pana...
też, słyszałem takie ploty i sam bym chciał wiedzieć czy to prawda, a jeśli tak to od kogo będzie ta R5 qbus - Wto 03 Wrz, 2013 jest ich juz chyba pare w europie Mick - Pon 09 Wrz, 2013 Niestety ostatnia eliminacja Szuter Cup była dla nas pechowa. Na 1 odcinku na starcie rozwaliło nam dyfer, po prostu się rozleciał. Początkowo myśleliśmy że może półoś i szybko na serwisie wymienimy - niestety było gorzej...
Cóż, takie rzeczy też się zdarzają. Trzeba szybko naprawić i jechać kolejną eliminacje
Jaca nie widziałem, ale wiem, że był i gadał z Przemem Jaco - Pon 09 Wrz, 2013 Ja Cie zobaczylem, w drodze na pkc i chcialem podejsc na nastepnej strefie, no ale wyszlo jak wyszlo. Szkoda, ze nie przejechaliscie nawet jednego os..Przem_106 - Pon 09 Wrz, 2013 Jaco, kurde szacun. W tym teamie prezentowałeś się mega Profi. Szkoda, że nie biorę na rajdy aparatu, bo bym Ci trzasnął fotę. Chyba wielu z forum nie wie czym się zajmujesz podczas rajdów Powiedz, czy po tej przygodzie druty zrobiły jakąś szkodę?
http://rallyonline.pl/kos...deo_40865.html.
Widzieliśmy to i widzieliśmy ile drutu dotargał na metę
Micku, bardzo fajna ekipa i fajny Team. Szkoda, że tak wyszło, ale za to była okazja pooglądać wspólnie rajd. Na Żelaznej Górze postaram się pojawić.Jaco - Pon 09 Wrz, 2013
Przem_106 napisał/a:
Jaco, kurde szacun. W tym teamie prezentowałeś się mega Profi. Szkoda, że nie biorę na rajdy aparatu, bo bym Ci trzasnął fotę. Chyba wielu z forum nie wie czym się zajmujesz podczas rajdów Powiedz, czy po tej przygodzie druty zrobiły jakąś szkodę?
http://rallyonline.pl/kos...deo_40865.html.
Widzieliśmy to i widzieliśmy ile drutu dotargał na metę
Micku, bardzo fajna ekipa i fajny Team. Szkoda, że tak wyszło, ale za to była okazja pooglądać wspólnie rajd. Na Żelaznej Górze postaram się pojawić.
Dzięki
Szkoda może nieduża, ale troszkę nie wygodna, bo trzeba będzie poprawić oklejenie na większości samochodu... troszkę się porysowało od drutu, no i prawie całkowicie ścięło roof vent zaraz przy dachu. Kosmetyka ogólnie
Jutro ostatnie testy, a potem już Polski.qbus - Czw 19 Wrz, 2013 Jakby ktos sie chcial pogonic po szutrze to zapraszamy 29.09 do Dobczyc...http://rally-sprint.pl/