Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
M - Pią 06 Kwi, 2012 hothatch.org - the realityWalle - Pią 06 Kwi, 2012 RS jest fajny tylko w benzynowej wersji niestety.M - Pią 06 Kwi, 2012 A to nie jest tak że jest tak samo fajny tylko mniej pali? Marek23 - Pią 06 Kwi, 2012
Cytat:
RS jest fajny tylko w benzynowej wersji niestety.
Mega ekspercka wypowiedź. Rozumiem,że jeździłeś 2.0t i 2.0 tdi 170, zrobiłeś każdym bo minimum parędziesiąt kilometrów i stąd ta ocena.
Nie kumam akcji. Mam rajdówkę, czasem gdzieś nią strzelę dacha, nie musze sobie udowadniać na ulicy,że mam benzynę w krwi. A tu nada ktoś nie może przeżyć,że na ulice można mieć normalne auto.no name - Pią 06 Kwi, 2012 Widzę że nie tylko ja a cała wawa się na ciebie uwzieła M - Pią 06 Kwi, 2012 Cała Wawa z importu pum - Pią 06 Kwi, 2012
Marek23 napisał/a:
Nie kumam akcji. Mam rajdówkę, czasem gdzieś nią strzelę dacha, nie musze sobie udowadniać na ulicy,że mam benzynę w krwi. A tu nada ktoś nie może przeżyć,że na ulice można mieć normalne auto.
Marek, ja się z tobą całkowicie zgadzam, ale fajnie się czyta na forum o hothatch'ach zachwyty nad octavią diesel Franek - Pią 06 Kwi, 2012 Jaka to dobra cena za octe RS po rabatach?
Za 80 K wyrwiesz?Marek23 - Pią 06 Kwi, 2012
Cytat:
Widzę że nie tylko ja a cała wawa się na ciebie uwzieła
Jacek - Pią 06 Kwi, 2012 Yarko - Pią 06 Kwi, 2012 chyba skończy się na R26
Maras jak będziesz w stolicy to daj znać, pojeździmy Marek23 - Pią 06 Kwi, 2012
Franek napisał/a:
Jaka to dobra cena za octe RS po rabatach?
Za 80 K wyrwiesz?
Bez przesady, wlasnie gadam z babką...zobaczymy.
Yarko napisał/a:
Maras jak będziesz w stolicy to daj znać, pojeździmy
Walle - Pią 06 Kwi, 2012
Marek23 napisał/a:
Cytat:
RS jest fajny tylko w benzynowej wersji niestety.
Mega ekspercka wypowiedź. Rozumiem,że jeździłeś 2.0t i 2.0 tdi 170, zrobiłeś każdym bo minimum parędziesiąt kilometrów i stąd ta ocena.
Nie kumam akcji. Mam rajdówkę, czasem gdzieś nią strzelę dacha, nie musze sobie udowadniać na ulicy,że mam benzynę w krwi. A tu nada ktoś nie może przeżyć,że na ulice można mieć normalne auto.
Marek, kurcze RS TDI jeździłem na fotelu pasażera, a RS Pb jako kierowca. Stąd ta ocena.
Ja nie tyle nie mogę przeżyć, że ktoś może mieć normalne auto, tylko nie umiem zrozumieć Twoich zmian, którymi raczysz (potrzebnie?) się z nami dzielić.
Weź kup auto i się pochwal, bo z jednej strony sam wszystko wiesz najlepiej, lecisz 200 zakręty, które większość tu leci 60 i masz w du.pie opinie ekspertów, a z drugiej nie zdzierżysz jak ekshibicjonistycznie- facebookowo nie podzielisz się swoimi przelotami myślowymi. Chyba, że po prostu - może Cię nie zrozumiałem - chcesz utrzymać zainteresowanie jakże fascynującym tematem zakupu Octavii i swoją osobą.
Cieszę się, że masz rajdówkę. Masz też przerośnięte ego, literackie zacięcie, MBA z rally cross'u, tytuł Mężczyzny Roku i Order Uśmiechu.
Życzę powodzenia w zakupie Octavii. Serio, jaka to wersja silnikowa by nie była.