GeKo - Pon 12 Mar, 2012 Jak pytanie serio, to odpowiem serio, inwecja twórcza grafika, ni to folia ni prawdziwy qbus - Wto 13 Mar, 2012
106 napisał/a:
takie "Baranowe" kolory
qbus jedziecie swidnicki?
Kolory w rzeczywistosci troche inne, ten niebieski jest duzo duzo ciemniejszy niz u Piotrka, wpada w fiolet nawet w niektorym swietle
Chcemy juz poleciec Czechowicki jako test samochodu jesli sie uda zlozyc, Stanlej sie mocno spreza ale blokuje nas brak niektorych gratów. Świdnicki raczej tak.106 - Nie 18 Mar, 2012 kto sie jeszcze nie rejestrowal na inside.pzm.pl (Bad-iego tam nie widzialem ) to
polecam zainteresowac sie tematem i nie odkladac tego na ostatni dzien terminu
zgloszen. aktywacja konta chwile trwa + troche sie trzeba u...c z tym dodawaniem
dokumentow.... zwlaszcza jak ktos nie ma pod reka skanera
ponizej co trzeba miec przygotowane
"Zawodnik zamierzający wziąć udział w 40 Rajdzie Świdnickim-Krause do dnia 3 kwietnia
2012r. (wtorek) – termin 1 lub do dnia 6 kwietnia 2012r. (piątek) - termin 2 ma obowiązek
prawidłowego wypełnienie zgłoszenia oraz umieszczenia w serwisie Inside PZM kompletu
(wymaganych) aktualnych załączników"Bad-i - Pon 19 Mar, 2012 Dobre info
Mi pozostało podbić licencje, reszta zrobiona.
Pytanie, nowa książka auta sportowego pozostaje bez zmian? Tzn wyrabiać na pierwszym BK?106 - Pon 19 Mar, 2012
Bad-i napisał/a:
Pytanie, nowa książka auta sportowego pozostaje bez zmian? Tzn wyrabiać na pierwszym BK?
chyba bez zmian.... cieszynke'10 jechalismy nowym saxo i ksiazeczke dali na BKMick - Pon 19 Mar, 2012
Bad-i napisał/a:
Dobre info
Mi pozostało podbić licencje, reszta zrobiona.
Pytanie, nowa książka auta sportowego pozostaje bez zmian? Tzn wyrabiać na pierwszym BK?
Bez zmian.
A Ty na pewno jedziesz Świdnicki?Bad-i - Wto 20 Mar, 2012 Nic nie jest na pewno. Ale z drugiej strony dlaczego mam nie jechać?Mick - Wto 20 Mar, 2012
Bad-i napisał/a:
Nic nie jest na pewno. Ale z drugiej strony dlaczego mam nie jechać?
Ja nie mówię, że masz nie jechać tylko samochód masz jeszcze nie złożony i ani metra nim nie przejechałeś
W każdym razie jak będziesz robił testy to się piszę na prawy Bad-i - Wto 20 Mar, 2012 Teraz wszystko zależy od części. Liczę na dwa dni testów przed Świdnica. Ale jak będzie miało być coś na sile to zacznę od mazowieckiego.Jaco - Wto 20 Mar, 2012
Bad-i napisał/a:
Teraz wszystko zależy od części. Liczę na dwa dni testów przed Świdnica. Ale jak będzie miało być coś na sile to zacznę od mazowieckiego.
Ważne, żebyś sobie pojeździł troszkę z sekwencją i się przyzwyczaił, żeby potem w ferworze walki na os nie przebić sobie biegu w dół przy próbie zmiany na 3 czy 5 ( w układzie H te biegi wkłada się do przodu) Bad-i - Wto 20 Mar, 2012 Spoko loko, mam ustawionych 3 nauczycieli
Liczę ze się wyrobimyjarek-malopolska - Wto 20 Mar, 2012
CHRZANEK napisał/a:
Przepraszam za offtop ale trafiłem na wyjątkowy materiał filmowy:
Kurde nie trafiłem nigdy na ten kanał, dobrze wiedziec, lubie ogladać takie "dinozaury" sam posiadam troche ale wszystko na VHS ale tez ma to swój urok, zeby wtopić sie w fotel z browarem w reku, odłaczyć DVD i podpiac kilkunastoletnie VIDEO zeby zapuscić na nim rally >20lat wstecz CHRZANEK - Śro 21 Mar, 2012 Jako ciekawostke dodam ze za kierownicą 323GTR jechał Paweł Trela - Dziś mistrz driftingu.
To tylko potwierdza że doświadczenie z rajdów przydaje się wszędzie Bad-i - Wto 27 Mar, 2012 Czy ktoś od nas jedzie?
Ja zaczynam na chłodno rozważać czy się wyrobimy na swidnice.Mick - Wto 27 Mar, 2012
Bad-i napisał/a:
Czy ktoś od nas jedzie?
Ja zaczynam na chłodno rozważać czy się wyrobimy na swidnice.
Chyba stoszósty jedzie, no i na pewno Klaudia z Qbą