To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - WST LAP RACE

pum - Sob 14 Kwi, 2012

no ja też na spokojnie ale ruszając o 8:30 z bp to przed 10 będę na miejscu a jadę dopiero o 11:30.
siema - Sob 14 Kwi, 2012

pumfkp napisał/a:
to co panowie 8:20 BP, 8:30 wyjazd? (hondy wtedy jadą)

Ja będę.

Kenet - Sob 14 Kwi, 2012

Zdzwonimy się rano najwyżej, weźcie podnośnik jakiś męski bo ja nie mam :/
pum - Sob 14 Kwi, 2012

spoko mam swoją niezawodną żabę zapakowaną :)
roj - Nie 15 Kwi, 2012

Ciekawe czy pojadą realrace? Jeśli tak to będzie grubo..
no name - Nie 15 Kwi, 2012

roj napisał/a:
Ciekawe czy pojadą realrace?

Jak nic sie nie wysra ( odpukać ) to pojadą :]

Kenet - Nie 15 Kwi, 2012

U mnie skończył się klocek w prawym tylnym zacisku, nie wiem jak to się stało, ale wczoraj było go jeszcze bogato, a dziś po 2giej sesji metal tarł o metal, a pedał wpadał w podłogę. Zawinąłem się niestety przed 3cią sesją i real'em, ale jeśli go rozegrali to będą mega onboardy. Ja latałem bokami, R888 wczesny janusz i cięty późny janusz przestały dawać radę w drugiej sesji bo wody przybywało szybko, teraz to tam już musi być powódź. Ale warunki bardzo fajne, dużo poślizgów i szybkich kontr. Gdyby nie ten hebel to wcale nie narzekałbym na pogodę.

Ciężko było z wolniejszymi kierowcami bo nie chcieli za bardzo ustępować miejsca.

Anonymous - Nie 15 Kwi, 2012

Kenet napisał/a:
Ciężko było z wolniejszymi kierowcami bo nie chcieli za bardzo ustępować miejsca.

czyli w klasie nikt Ci nie chciał ustępować? :>

siema - Nie 15 Kwi, 2012

Pogoda była dobra :) Gdyby nie to, że pod koniec przestało padać i tor zaczął przesychać, to cała HotHatchowa klasa D5 byłaby za mną, a tak to Pum z nowiutkimi Federalami przeskoczył mnie w klasyfikacji :)
Jadąc liczyłem na to, że wypogodzi się na tyle że moje R888 w Januszowym stanie dadzą radę. Niestety przestać padać nawet nie myślało, zatem pojechałem dokładnie tak jak przyjechałem na Premium Contactach poYarkowych- co do których miałem nawet wątpliwości czy zakładać je do jazdy na co dzień. O ruszaniu nastawów amortyzatorów nawet nie było mowy, zatem setup był iście miejski, dokładnie taki na jakim jeżdżę po Warszawie ;D
Generalnie jestem bardzo zadowolony z wypadu- jeżdżenia pełno, zero awarii, auto prowadzi się bardzo przewidywalnie- dużo lepiej niż Saxo :jupi: , duża konkurencja w klasie. Będzie z kim powalczyć w kolejnych eliminacjach.
Na minus to jakieś dziwne akcje z pomyłkami w pomiarze czasu, sędziowie nie ściągający wolniejszych zawodników (fontanna wody przez nich generowana skutecznie utrudniała szybką jazdę) oraz ich niechęć do ustawiania pachołków tam gdzie były (w ostatnim przejeździe w paru miejscach zapinałem już o bieg wyżej niż w poprzednich).

Dobra impreza. +1

roj - Nie 15 Kwi, 2012

gratulacje Siema!
masz onboardy jakieś coś?
jak reszta hotheczowców? był real race?

M - Nie 15 Kwi, 2012

ladnie ladnie - ja tez prosze o onboard
siema - Nie 15 Kwi, 2012

Ja nic nie nagrywałem. Prowadziłem tylko testy Racechrono+GPS 10Hz :) (Nawiasem mówiąc wypadły rewelacyjnie różniąc się od pomiarów Tag Heur minimalnie, a nie myląc się w przeciwieństwie do wspomnianego Tag'a wcale :P ).
Kenet chyba ma parę onboardów, bo pokazywał na jednym Puma idącego bokiem :)

Jeśli chodzi o czasy, to:
Pum 2:19
Ja 2:23
Ciacho 2:24
i Kenet ...
W klasyfikacji klasy D5 ja 6 miejsce.

Real Race był, ale ja dałem spokój z racji wspomnianego braku widoczności przy jeździe bezpośrednio za innym zawodnikiem. Gówno było widać podczas Lap Race w takich przypadkach i raz przez to liznąłem przy 120km/h oponkę wyznaczającą tor jazdy i powiedziałem, że p.dole ryzyko.

Kenet - Nie 15 Kwi, 2012

Ja mam ale sesja długa to i film waży 3 gb :D

Siema bardzo ładnie jechał i cywilna opona robiła robotę. Warunki trakcyjne były słabe, nawet opony mi się nie zużyły na tyle żebym to dostrzegł. Jak to mi rasta powiedział - "Focus na Interstaejtach cie klepnął" ;D Następnym razem w taki deszcz nie będę tachał drugich kół tylko pojadę na R1R.

Kenet - Nie 15 Kwi, 2012

Ja 2.25 z pasażerem :]
roj - Nie 15 Kwi, 2012

Kenet napisał/a:
Ja mam ale sesja długa to i film waży 3 gb

wyślij mi na mejla :D