To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Wyrazów z ytrc.pl 17 kwietnia (niedziela)

Anonymous - Wto 19 Kwi, 2011

Czesio napisał/a:
Rabarbar mówi (ten w zielonym) : szybko leci ogrze z bmw

Obrazek

Frajerstwo,nawet kapcia nie potrafili spalic,następnym razem bede musiał chłopcom pokazac jak sie to robi..... :rotfl:

mi - Wto 19 Kwi, 2011

Janusz napisał/a:
dobra slick przed wyrazowem:
Obrazek
slick po wyrazowie

Obrazek

Jajebe - co za opony... W 205 od samego początku ten sam komplet i jeszcze mięso mają...

rabarbar napisał/a:
szkoda ze nie zrobiłem zdjęc mojch opon ,w jednej zerwało tak gdzies 1/5 bieżnika

yyyy... Ja nic o tym nie wiem, mnie przy tym nie było xD

Janusz - Wto 19 Kwi, 2011

mi napisał/a:
Jajebe - co za opony... W 205 od samego początku ten sam komplet i jeszcze mięso mają...

poprostu za miekkie sa na ten tor :P

jak oglądam sobie fotki to fajnie widać jak na tym pierwszym zakręcie po starcie jak się składam do drugiego to tylko taki czarny pasek pod samochodem za opona zostaje... potem jadę drugi raz i nowy pasek... ;p wiec dość szybko się rozwulkanizowywały :P

was79 - Wto 19 Kwi, 2011

Uploaded with ImageShack.us

właśnie się zastanawiałem co by zrobić z tej foty, bo mina Michała jest nieprzeciętna :rotfl:
leon - Wto 19 Kwi, 2011

fotki spoko.. szkoda ze jestem tylko na 2 ... :/
Yarko - Wto 19 Kwi, 2011

btw. trzeba przyznać Janusz, że to koło świetnie leży na Twoim clio

Yarko napisał/a:
btw. trzeba przyznać Janusz, że to koło świetnie leży na Twoim clio

dziękować dziękować, ale na tym zdjęciu akurat wygląda korzystnie bo jest zakręt i się gleba zrobiła :P normalnie jej brakuje.. ale trudno bo sprężyn obniżających na pewno żadnych montował nie będę :P zawias zmieniał jak narazie tym bardziej ;p ale mitsrz by była z gleba i biała w białej budzie :D

minusem tej felgi jest to ze jest meeega ciężka, mam nadziej ze zamiast tego przynajmniej wytrzymała...

kubas - Wto 19 Kwi, 2011

Janusz przez ciebie mega się zajarałem takim srebrnym clio ph1 fuck... Środek ma tak brzydki że aż rzygać się chcę a i tak bym ją chciał... Miszcz unosi to kółko, za taką kasę lepszego upalacza w fwd chyba się nie znajdzie. Jakbyś sprzedawał clio za rok to daj znać ustawiam się pierwszy w kolejkę hehe :)
Bart - Wto 19 Kwi, 2011

Franek napisał/a:
Bart, apeluje do Ciebie!

eee, chyba jednak nie.

Ani to hatchback, ani nie jest hot. Poza tym właściwie po co? żeby tłum wirtualnych ekspertów zawzięcie dyskutował na temat wyższości pomarańczowych felg nad antracytowo-gunmetalowo-grafitowymi :]

Marek23 - Wto 19 Kwi, 2011

Bart, co tam za silnik masz? Moge pozyczyc na Tychy? :rotfl:
Bart - Wto 19 Kwi, 2011

2.0TS 155KM, na nocne bujanie się po Tychach wzdłuż linii trolejbusowych będzie jak znalazł ;D
martin.h - Wto 19 Kwi, 2011

...
Marek23 - Wto 19 Kwi, 2011

Bart napisał/a:
2.0TS 155KM, na nocne bujanie się po Tychach wzdłuż linii trolejbusowych będzie jak znalazł ;D

Znałem tam piękną dziewczynę, szkoda,że wtedy nie mogleś pozyczyć tego cabrio :wall:

Franek - Wto 19 Kwi, 2011

Bart, no dawaj, najwyzej skasujesz.
Dla mnie super fura.