Michał - Pią 29 Kwi, 2011 pojszło PW do dariana , zabrałbym go po drodze, polizalibyśmy sie w miacie, podotykali po jajacach , taka miła podróz na tor.M - Pią 29 Kwi, 2011 Mam nadzieje że się będzie podobać i że pogoda się wyklaruje.Janusz - Pią 29 Kwi, 2011
M napisał/a:
Mam nadzieje że się będzie podobać i że pogoda się wyklaruje.
ma chyba padać.... ehh szkoda ze nie jadę, pojeździłbym po krzakach troszku M - Pią 29 Kwi, 2011 Jestem dobrej myśli - długoterminowe raczej się wyciągają do przodu.Gaydek - Pią 29 Kwi, 2011 A niech pada M - Pią 29 Kwi, 2011 Kurna jak będzie padać bo połamię moje repliki Janusz - Pią 29 Kwi, 2011
Gaydek napisał/a:
A niech pada
iedalnie jest jak przyjdzie szybki krótki acz intensywny deszcz, dzięki temu można polatać po mokrym, a w przerwach nie trzeb stać w deszczu bizon - Pią 29 Kwi, 2011 janusz, nie wymiguj sie
kurde, zaczynam sie zastanawiac, czy nie brac zwyklych opon oprocz slikow, jakby lalo Janusz - Pią 29 Kwi, 2011
Cytat:
janusz, nie wymiguj sie
luuzik, zrzuta dla mnie na wyjazd i jestem Anonymous - Pią 29 Kwi, 2011 Mam dylemat, bo to niebawem, a już mam jechać do Ułęży 28.. Kwoty są mniej więcej porównywalne z taką różnicą, że auto jest w dupie i kompletnie niegotowe.bizon - Pią 29 Kwi, 2011
Janusz napisał/a:
Cytat:
janusz, nie wymiguj sie
luuzik, zrzuta dla mnie na wyjazd i jestem
auto masz gotowe, przygarniemy cie jak swojego, nawet po parowce mozemy ci dac M - Pią 29 Kwi, 2011 Zostało tylko kilka miejsc - Raściu jedziesz?TomsoN - Pią 29 Kwi, 2011 na TD czy hotel? arssss - Pią 29 Kwi, 2011 Ja muszę oddac swoje miejsce,bo siadłem finansowo i nie wyrobię z wyjazdem. Ktoś chętny?
oddam za kase albo za transport w obie strony zamiast dokłądania się do paliwa:)kamil - Pon 02 Maj, 2011 eM kasa wysłana - 8 maj Ułęż