Ogłoszenia komercyjne - Fast-Wheels.pl - wymiana i sprzedaż opon Wawka
Kamill - Śro 19 Paź, 2011 Ogarnięte . Dzieki !
Próbowałem w domu teleskopowym, ale on jest lekko skośny, a śruby w seicento maja łby płytkie jak zwykła nakrętka i sie zaczyna wszystko "przekaszać".rasta - Nie 23 Paź, 2011 Polecamy się na przyszłość
Foty już nieaktualne michool_vt - Nie 23 Paź, 2011 nie jestem ekspertem, ale wydaje mi sie, ze bedziecie mieli lekki przeciag pod ta wiatą
te przednie slupy to jakos przytwierdziles do gleby? wiesz.. jedna osoba nie trafi pomiedzy i calosc pojdzie w pi... rasta - Nie 23 Paź, 2011 Nie da się ukryć, że w zimę upału nie będzie, ale boczne ściany już prawię są gotowe więc o przeciąg się nie boję, o masywność konstrukcji też, stawiają osoby co mają pojęcie, a kątowniku kupiliśmy męskie.M - Nie 23 Paź, 2011 Wygląda jak knajpa w stylu dziki zachód
Brakuje jeszcze koni, koryta na wodę i otwieranych skrzydłowo drzwi Bonczek - Nie 23 Paź, 2011
rasta napisał/a:
stawiają osoby co mają pojęcie
mistrz
Zawalić się nie zawali, ale z tego co gadałem z Jackiem to trzeba jakąś flotę przyjąc chyba co no name - Nie 23 Paź, 2011 Nie za mały ten skos ?
Śnieg nie będzie zalegał ?michool_vt - Nie 23 Paź, 2011 męskie katowniki utrzymają no name - Nie 23 Paź, 2011 No tak, to zmienia postać rzeczy Gaydek - Nie 23 Paź, 2011 Kiedy przeprowadzka? rasta - Nie 23 Paź, 2011
M napisał/a:
Wygląda jak knajpa w stylu dziki zachód
Brakuje jeszcze koni, koryta na wodę i otwieranych skrzydłowo drzwi
Bonczek napisał/a:
Zawalić się nie zawali, ale z tego co gadałem z Jackiem to trzeba jakąś flotę przyjąc chyba co
Floty mamy już dwie aut do obskoczenia 230+
no name napisał/a:
Śnieg nie będzie zalegał ?
Się weźmie drabie i go zwali
Gaydek napisał/a:
Kiedy przeprowadzka?
Najpierw parapet potem przeprowadzka rasta - Pon 24 Paź, 2011 Volvo XC60, niby 18" ale opona 235/60 - qarwa koło jak od autobusu
Coś tam się dzieje Niestety z HH.org jeszcze nikt nie dotarł
Maciusiowy - Pon 24 Paź, 2011
no name napisał/a:
Nie za mały ten skos ?
Śnieg nie będzie zalegał ?
jebnie Bart - Pon 24 Paź, 2011
rasta napisał/a:
Niestety z HH.org jeszcze nikt nie dotarł
ja byłem
...parę miesięcy temuMoRToN - Pon 24 Paź, 2011 Dach nie przecieka ?