Jeździłem taką 850 i miała na blacie 395tysi (silnik również) i przyznaje gabinet!!!
Pomimo takiego przelotu motor w super kondycji zresztą jak całe autko.
Ja tylko się zastanawiam ile muszą mieć przelotu takie ósemki, które mają tak styrane wnętrza a przebieg ok 200tysi?
ps. autem zrobiłem prawie dwie stówki i spalanie srednie...23L przy bardzo spokojnej jeździe ale jak mówił właściciel (mechanior od bmw) tam się nic nie psuje więc koszty to głównie wacha
ps. Marcel pasowała by taka 850 do waszej kolekcji kilku ciekawych autek 106 - Pon 16 Maj, 2011
taka uczylem sie jezdzic 14, 15 lat mialem... tyle ze 635 CSi
tej jedynki w bok i dol nigdy nie zapomne Walle - Pon 16 Maj, 2011 8ka jest słaba, a stara 6tka to klasa sama w sobie.... Ehhhh......
I skrzynia z "dogleg" - czyli jedynka w dół. A po co? Żeby na torze przełączanie w najczęstszych biegach 2-3-2 było jak najłatwiejsze i najkrótsze...budzik - Pon 16 Maj, 2011 8 jest zajebista a 6 to YT czyli zupełnie co innego...Rasputin - Wto 17 Maj, 2011 6 CSI to najładniejsze BMW. Na bank kiedyś sobie takie kupię Anonymous - Wto 17 Maj, 2011 czerwona jest 94 a nasza 96 roj - Wto 17 Maj, 2011 czy już coś wiadomo, kiedy clio wróci?Anonymous - Wto 17 Maj, 2011 pojechał do blacharza a czas oczekiwania na części w renault - 14dni Mick - Wto 17 Maj, 2011 Byłem, widziałem żółtego NSX, siedziałem w środku... jest mega!
Również widziałem niebieskiego RS-a i powiem szczerze miażdży cyce
Marcel gratulacje raz jeszcze!roj - Wto 17 Maj, 2011
Marcel napisał/a:
pojechał do blacharza a czas oczekiwania na części w renault - 14dni
ok, jakby wrócił, albo znany byłby konkretny termin kiedy będzie to poproszę info.
Tak czy tak jak znajdę chwilę to chętnie do Was podjadę zmiażdżyć sobie cyce
Mick napisał/a:
Byłem, widziałem żółtego NSX, siedziałem w środku... jest mega!
szkoda, że się nie złapaliśmy jakoś, odezwę się jakoś w sprawie tych opon (zapomniałem zadzwonić)Jakarti - Wto 17 Maj, 2011
Marcel napisał/a:
fuck yeah!!
mysle, ze sszybko sie sprzeda. fajnie fajnie martin.h - Wto 17 Maj, 2011
Marcel napisał/a:
Ha, to nie to co Mitsubishi kamil - Wto 17 Maj, 2011 no ciekawe ile żółta będzie czekała na miłośnika z grubym portfelem bo nie sądze, żeby cena była niższa niż 100 k pln.
Ja tam zagrałem w totka , więc w razie czego to biere