HH.ORG na Torze - III sezon GO-Karting 2010 by HOTHATCH.org
Anonymous - Śro 01 Wrz, 2010 nie badz taki skromny
andrzej napewno leży ci kartarena anjas - Śro 01 Wrz, 2010
Marcel napisał/a:
andrzej napewno leży ci kartarena
Lubię kartarene bo daje dużo funu (na otwartym torze).
Wcoraj lataliśmy na zamkniętym, na którym jest zupełnie inna jazda. Też fajnie, ale bez trzepania.Michał - Śro 01 Wrz, 2010 Przyjmuje datki pieniężne .
Moge niechcący potrącić andrzeja na pasach, tak aby go wykluczyć z pozostałych 6 eliminacji Janusz - Śro 01 Wrz, 2010
Michał napisał/a:
Moge niechcący potrącić andrzeja na pasach, tak aby go wykluczyć z pozostałych 6 eliminacji
skuterem Jakarti - Śro 01 Wrz, 2010
anjas napisał/a:
Też fajnie, ale bez trzepania.
mnie sie nawet podobalo
domyslam sie, ze z wypadem poza hale jest fajniej ale jednak dosc ciezko bylo wyprzedzac i mieczaki dawaly sie wyprzedzac a twardziaki wyprzedzaly M - Śro 01 Wrz, 2010 kurcze zdobyłem nawet punkty zacnie,
wczoraj z Jaka gadalismy o tym typku co miał pretensje do Kuby ze go popychał - doszlismy do wniosku że moglby w ryja dostac jakby ktos nerwowy był Jakarti - Śro 01 Wrz, 2010
M napisał/a:
dostac jakby ktos nerwowy był
szkoda, ze nie bylo Dariano
jechalem za typkiem ze 2 kolka i go lekko pukalem - nie chcial zjechac wiec sie przepchnalem a pozniej juz po zakonczeniu wyscigu ten we mnie przysunal wiec mu kulturalnie zwrocilem uwage, ze tak chyba sie nie robi to odpowiezdzial, ze nie mial lusterek heheheheM - Śro 01 Wrz, 2010 Mógł patrzeć w słoiki PiTT - Śro 01 Wrz, 2010 chamstwo tam wpuszczają
na serio czasami aż żal komuś nie przypi@rdolić centralnie w ryj
aż się zdenerwowałem, szkoda że mnie tam nie było
znowu bym Cię obronił jak kiedyś w placie Jakarti - Śro 01 Wrz, 2010
PiTT napisał/a:
znowu bym Cię obronił jak kiedyś w placie
pamietam
pojawiles sie szybciej niz turbodynomen PiTT - Śro 01 Wrz, 2010
Jakarti napisał/a:
PiTT napisał/a:
znowu bym Cię obronił jak kiedyś w placie
pamietam
pojawiles sie szybciej niz turbodynomen
nie, ja tam stałem a ten buc się przepychał kamil - Śro 01 Wrz, 2010 dobra, dobra bo widzę, ze z tyłu jestem . Kiedy następne karty bo punkty muszę robić !anjas - Śro 01 Wrz, 2010
kamil napisał/a:
dobra, dobra bo widzę, ze z tyłu jestem . Kiedy następne karty bo punkty muszę robić !
za miesiąc , może pod koniec września jakoś?Barejka - Nie 12 Wrz, 2010 Czy ktos wie jakies dlugosci maja tor? Stf - Czw 23 Wrz, 2010 kiedy next ? można się przelecieć do tego Piaseczna w sumie póki jeszcze sensownie ciepło jest coby na zewnątrz też polatać. najbliższy wtorek - środa ? dzisiaj ?