HH.ORG na Torze - Krótka wizyta na torze w Wyrazowie i jej smutny koniec...
Anonymous - Pon 01 Cze, 2009
AndreXSi napisał/a:
siatafakap
łeremynytGaydek - Pon 01 Cze, 2009 SAJLENS! Greg - Pon 01 Cze, 2009 No... Dopiero ogarnąłem się, ożyłem i usiadłem do kompa.
Po pierwsze: WIELKIE DZIĘKI I MEGA SZACUN za uratowanie mnie z niefajnej sytuacji.
Po drugie: bardzo mi było miło Was poznać! Przefajne z Was towarzycho, cały czas pluję sobie w brodę że nie mogłem zostać i pośmigać... Musiało być mega kozak, następnym razem muszę być.
Jakie są jeszcze pojeżdżawki hh? GeKo wspominał o Radomiu.Bart - Pon 01 Cze, 2009
k-mart napisał/a:
to ja moze napisze:
hh stolica: snobizm, nowe technologie, $
hh reszta: luzing, ziomologia, zabawa
ziom, dużo w tym prawdy.Greg - Pon 01 Cze, 2009 Łeee... bez przesady. Południe się bawi, ale "stolica" tez potrafi.
Kiedy następny Wyrazów? Są jeszcze jakieś fajne obiekty na które można skoczyć? Mam plan na sezon wakacyjny, żeby byc wszędzie, gdzie ogarne czasowo i finansowo. Michał - Pon 01 Cze, 2009 tak sie bawi stolica
kubas - Wto 02 Cze, 2009
bart napisał/a:
k-mart napisał/a:
to ja moze napisze:
hh stolica: snobizm, nowe technologie, $
hh reszta: luzing, ziomologia, zabawa
ziom, dużo w tym prawdy.
heheheheh czemu wy sie zawsze musicie nie lubic ?
dobrze ze jestem neutralny po srodku i lubie was wszystkich (oprocz chrzanka i k-marta ) ! mi - Wto 02 Cze, 2009
Greg napisał/a:
bardzo mi było miło Was poznać!
kubas napisał/a:
czemu wy sie zawsze musicie nie lubic ?
to nie kwestia lubienia czy nielubienia, to kwestia obiektywnej oceny M - Wto 02 Cze, 2009
mi napisał/a:
Greg napisał/a:
bardzo mi było miło Was poznać!
kubas napisał/a:
czemu wy sie zawsze musicie nie lubic ?
to nie kwestia lubienia czy nielubienia, to kwestia obiektywnej oceny
jest takie powiedzenie "w dupie byłeś gówno widziałeś"mi - Wto 02 Cze, 2009 eM - agreeM - Wto 02 Cze, 2009 wiedziałem ze tobie jednemu moge tak napisaćmi - Wto 02 Cze, 2009 eM - agree