Ogłoszenia komercyjne - [08PSS] 08 Pit Stop Service s.c.
Anonymous - Pon 15 Gru, 2008 ten zacisk podobno był po regeneracji na mieście .....
saxorulez - Pon 15 Gru, 2008 zacisk jest pomalowany wiec pewnie ktoś go zregenerował, zapomniał o tłoczkuAnonymous - Pon 15 Gru, 2008
saxorulez napisał/a:
zacisk jest pomalowany wiec pewnie ktoś go zregenerował, zapomniał o tłoczku
podobno całość była robiona 6miesiecy temu z gumkami .... barto stwierdził co innego
jakiś dzien w 08PSS
kubas - Pon 15 Gru, 2008 bylem zwiedzilem najs ! podoba mi sie bardzoooo mocno zazdroszcze !!Anonymous - Pon 15 Gru, 2008 Ostatnia fota X5 przed pocięciem? Anonymous - Pon 15 Gru, 2008
AndreXSi napisał/a:
Ostatnia fota X5 przed pocięciem?
no w zasadzie tak .... koła już 18tki mamy Anonymous - Śro 17 Gru, 2008 zawias dość przyjemnie wybiera warszawskie nierówności - jutro przyjada jakieś ładne ciężarki do wyważenia kółek i pierścienie i EdwarD wraca na drogi Warszawy i Kielc
na krótko podłączenie pompy by Pieniu
Greg - Śro 17 Gru, 2008 Jeszcze co do zdjęć - po części są do odratowania, oczywiście efekt nie będzie taki jak gdyby zrobic dobre zdjęcia, ale wyraźnie sie poprawi.
Do ogarnięcia.
Poglądowo, na szybko, przypadkowo, a grafikiem nie jestem Da się to zrobić lepiej.
Anonymous - Śro 17 Gru, 2008 tuż przed otwarciem 08PSS
k-mart - Czw 18 Gru, 2008 Jakies tajniaki ze az dwa volviaki nox - Czw 18 Gru, 2008 standard kit na 300 kunióf klatka i dwa kubły Anonymous - Pią 19 Gru, 2008 tak na koniec tyg bo sie obrobilismy i zostało nam 1,5h wolnej Anonymous - Wto 23 Gru, 2008 ciut bardziej widoczni bedziemy po Świętach
kubas - Wto 23 Gru, 2008 a mnie tak dzisiaj naszlo jedno pytanie.... jak wkladacie te wachacze customowe i inne pierdoly w zawieszeniu to jak to wszystko ustawiacie ? macie jakas maszyne czy na oko ?
apropo baneru.... lepiej widoczni, widocznie lepsi Anonymous - Wto 23 Gru, 2008 staraliśmy się ustawić jak seryjne .... na geometrii połączonej z ustawieniem kątów zostało to minimalnie skorygowane przez maszyne