Loko co za patent z dywanikami?? pod koła podłożyłeś??
bart napisał/a:
nie Januszku, pod dupę sobie Loko wkładał te dywaniki
Hehehe nie trzeba iść na kabaret...Loko - Nie 15 Lut, 2009 To jak, może dziś się ktoś skusi, żeby się poślizgać, czy dziś znów wszyscy w Cs'a tną? Tomcat - Nie 15 Lut, 2009
Loko napisał/a:
To jak, może dziś się ktoś skusi, żeby się poślizgać, czy dziś znów wszyscy w Cs'a tną?
Kusisz, ale dalej mam lekkiego kaca i chyba nie wytrzeźwiałem... Loko - Nie 15 Lut, 2009 Zaczynam dopiero gdzieś pomiędzy 23:30-24:00 Janusz - Nie 15 Lut, 2009 ja już jestem po... warunki wysmienite.. napierda.lanie miedzy śnieżnymi bandami lekkimi bokami z lewej... a i na moim ulubionym winklu to boki odchodziły ostre loko zapraszam do mnie kiedys Loko - Pon 16 Lut, 2009 Ja już też po, dziś skromniej.
Ile km jest do ciebie z krk? jak znasz jakieś zajebiste dróżki z bandami to wpadam.
Maży mi się taka dróżka, wąska na 1 auto ze śniegiem na bokach i dłuuuga dłuuuga michool_vt - Pon 16 Lut, 2009 Loko, jak bedzie sucho to moge napierdalac z tobą!!
łykam gwinta od bilskiego i bedzie zajebiscie Loko - Pon 16 Lut, 2009 Poważnie kupujesz gwinciora? to jest ten który wklejał martin w ogłoszeniach?
Dawaj teraz a nie jak będzie sucho michool_vt - Pon 16 Lut, 2009 ie no zartowalem, bilski chce 5600 polskich zlotych
tera planuje poliuretany w olkuskim deutercostam Loko - Pon 16 Lut, 2009 Ok poliuretany how much?, też chce jakieś, na pewno pod stabilizator, a robią tylne mocowania wachaczy?
Jak będziesz soć kombinował to pamiętaj o mnie michool_vt - Pon 16 Lut, 2009 przednie mocowanie 35zl sztuka, tylne 'regeneruja' (czyli musza odzyskac te metalowe czesci i wypiaskowac) 50zl sztuka , czyli komplet na wahacze 170zl , zobaczymy w przyszlym tygodniu to bede robil Janusz - Pon 16 Lut, 2009
Loko napisał/a:
Ile km jest do ciebie z krk? jak znasz jakieś zajebiste dróżki z bandami to wpadam.
Maży mi się taka dróżka, wąska na 1 auto ze śniegiem na bokach i dłuuuga dłuuuga
do mnie ejst jakos lekko ponad 40km... jest kilka ciekawych szerokich zakretów z duzymi bandami waskie druzki tez sa... ale z doswiadczenia wiem ze na nich sie trudniej driftuje i ze wpadanie bokiem z szerokiej na waska tez jest groźne ale jesli chodiz o waskie drogi to jakies 4km odemnie jest os rajdu krk Mucharz tam jest waasko na jeden samochód i droga jest dosc długa qbus - Czw 19 Lut, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=EabBp8PsowI
byłby ktoś zainteresowany treningiem w snieznych warunach na tej trasie? jest mozliwosc wynajecia tego terenu, koszty zadne a jesli juz to symboliczne, padł pomysl zeby wykorzystac swietne warunki zimowe, generalnie na filmiku jest wyryp bo trasa byla rozjezdzona, teraz teren zasypany ale mamy do dyspozycji odsniezarke jak cos.
miejsce -> DobczyceJanusz - Czw 19 Lut, 2009 ja filmiku eni widziałem ale jak latanie w zimie to ja sie pisze wstepnieLoko - Czw 17 Gru, 2009 No to znów odkopuje temat. Właśnie rozpoczęła się trzecia zima tego tematu.
Wróciłem z ponad dwu godzinnej zabawy.
Saxo jest w specyfikacji trolej, z przodu 10 letnia zimówka, a z tyłu letnie f jedynki mimo to zabawy było mega duuuużo, czułem się trochę jak w rwd, bo saxo leciało dupą nawet na wyjściach z zakrętów z dużym gazem
Jedyny zawód to moja ulubiona ciepłownicza, tak zsypana solą że nie było frajdy, przeleciałem tylko raz za poznawczo i w drugą strone szybciej i na tym się skończyło. Nie wiem o co chodzi, ale pług jeździł po niej w tą i z powrotem, a dwupasmówki w mieście białe
ŚNIEEEEGGGGG!!!