2. ilosc eliminacji
po wszystkich eliminacjach wyrzucamy jedną "najsłabszą" eliminację
powyzsze zmiany moga byc wprowadzone nawet teraz - nikomu to nie zaszkodzi a wrecz przeciwnie
Jestem w 100% zaAnonymous - Czw 30 Sie, 2007 Punktacje zmienie jak odblokuja mi chlopaki do wieczora topic co do wywalania najslabszego wyniku lub nieobecnosci jestem na nie Bad-i - Czw 30 Sie, 2007 widze ze wiekszosc jest za punktami.... super
to niech ktos zrobi ankiete na temat "najslabszej eliminacji" i tyle - w dwa dni wszystko bedzie jasne (a mysle ze nawet w jeden dzien)Anonymous - Czw 30 Sie, 2007 Bad-i sokole oko zobacz czy juz jest OK -> http://www.forum.hothatch...p?p=72816#72816
za 1 eliminacje dałem od 9 do 1 punktu ze względu na 9 zawodnikówBad-i - Czw 30 Sie, 2007 Marcelli mam kilka wnioskow patrzac na tabele:
1. wszytko gra
2. mimo wszystko nawet w pierwszej eliminacji zostawil bym punkty od 10 do 1 (czyli stracili ci co nie byli) - dlatego moja propozycja o jednej "najslabszej eliminacji"
3. widze ze w czasie II eliminacji najszybsi kierowcy robili najlepsze wyniki w pierwszym przejeździe - KonradMK - Czw 30 Sie, 2007 a gówno bo ja w 3 przejeździe miałem najlepszy wynik Bad-i - Czw 30 Sie, 2007
KonradMK napisał/a:
a gówno bo ja w 3 przejeździe miałem najlepszy wynik
ty byles wyjątkowy
poza tym napisalem najszybsi a nie najlepiej driftujący CHRZANEK - Czw 30 Sie, 2007
Bad-i napisał/a:
3. widze ze w czasie II eliminacji najszybsi kierowcy robili najlepsze wyniki w pierwszym przejeździe -
i opony nie miały już "słynnego białego paska" anjas - Czw 30 Sie, 2007 Jak myślisz Mikołaj, czy Robert założy teraz opony z białym paskiem?Bad-i - Czw 30 Sie, 2007
anjas napisał/a:
Jak myślisz Mikołaj, czy Robert założy teraz opony z białym paskiem?
myślę że to zależy od taktyki jaką obierze na wyścig team BMW Sauber. Natomiast sądze że Nick ma mniej paliwa od Robeta co myślisz?KonradMK - Czw 30 Sie, 2007 A co myślisz że myśli Robert o tym co myśli Heidfeld? Anonymous - Czw 30 Sie, 2007 ja jechalem po Kondziu 6tka i pobrudził opony łapami i nie moglem zlapac przyczepnosci - to byl atak na wage - ale trzeba bylo Adamowi tak zrobic DK KonradMK - Czw 30 Sie, 2007 6 miała zajebiście twarde kapcie i się mega ślizgały - idealna do driftu ajjjjjj biiacz...