Michał - Czw 26 Paź, 2006 loko motyla noga gdzie jestes !! wypowiadaj sie Dariano - Czw 26 Paź, 2006 Kurwa a ja ??!! Pisza cos o nielegalnym oprogramowaniu mam kiere do ps2 ciekawe czy zadziala na nia to oprogramowanie tez kiera logitech ale slabszy model wytargam ja z piwnicy sciagne oprogramowanie z tego linka i zobacze czy bangla jak nie to tez sie pisze za 3 sztuki to nie ma chuja we wsi musza opuscic
[ Dodano: Czw 26 Paź, 2006 ]
kiera by sie przydala :570: bo ta myszka wykancza reke
A tak wogole to michal powinien kupic wszystkim kierownice bo :
-ma kasy jak lodu
- I to on rzucil haslo i zarazil klubowiczy anjas - Czw 26 Paź, 2006 mnie łapa boli jeszcze dzisiaj
bez kiery ani rusz.
Dariano napisał/a:
A tak wogole to michal powinien kupic wszystkim kierownice bo :
-ma kasy jak lodu
- I to on rzucil haslo i zarazil klubowiczy
jedno co moge powiedziec o tej kierze to ze jest pancerna na na setki godzin upalania w WRC 4 totalnie nic jej nie dolega Ale logitech to solidna firma to nie ma sie co dziwic strick - Czw 26 Paź, 2006 Jak Michał stawia kiere to też chce D
Jakbyście jakąś dobrą cene wynegocjowali to też bym sie pisał Loko - Czw 26 Paź, 2006 O kierze słyszałem dużo bardzo dobrych opini, jedyne minusy to jest włąśnie współpraca z pc,chyba nie we wszystkich grach działa to dobrze, ale z tego co się orientuje to w lfs jest ok.
Najlepiej załóżcie topic na forum lfs tym na który anjas się zarejstrował, tam na ewno posypią się konkretne odpowiedzi, bo większośc ludzi w lfs używa właśnie tego liogitecha, ewentualnie logitech momo.anjas - Czw 26 Paź, 2006 Michał, pogadaj z tymi znajomkami ze sklepu.
Kupiłbym jutro tą kierę to bym w weekend pośmigał... Dariano - Pią 27 Paź, 2006 Na lokowym Setupie wczoraj zrobilem 1,35,01 :DDDD kurwa caly wieczor jezdzilem zeby ogarnac setup i nadal niebardzo wiem co i jak bo tylko raz udalo mi sie zrobic takiego hot lapa na caly wieczor. Bede go szlifowal jest w nim potencjal czuje to a Loko no nawet wie:)strick - Pią 27 Paź, 2006 A mnie na tym setupie przy hamowaniu tyłek ucieka!
Graty Dariano, coraz bardziej uciekasz!Maciek - Pią 27 Paź, 2006 co to za setupik i skad go można miec? Dariano - Pią 27 Paź, 2006
strick napisał/a:
A mnie na tym setupie przy hamowaniu tyłek ucieka!
Graty Dariano, coraz bardziej uciekasz!
wlasnie to jest najtrudniejsze. ten setup nie wybacza bledow i trzeba bardzo precyzyjnie jechac jak np troszkie mocniej skrecisz odrazu wypluwa tyl lub dodasz gazu w polowie zakretu jest to samo nie ma miejsce na poprawki podstawa to dobrze ustawic auto do zakretu bo poznej nie mozna nic juz skorygowac. Np szymlorka setup wybacza duuuuzo wiecej
[ Dodano: Pią 27 Paź, 2006 ]
Maciek napisał/a:
co to za setupik i skad go można miec?
Przeszukaj ten temat co w nim sie znajdujemy na ktorejs stronie loko podawal link do setupowLoko - Pią 27 Paź, 2006
strick napisał/a:
A mnie na tym setupie przy hamowaniu tyłek ucieka!
Graty Dariano, coraz bardziej uciekasz!
Jak komuś ucieka tyłek przy hamowaniu na tym setupie, to balans hamulców o jeden bardziej na przód trzeba dac i powinno być ok.strick - Pią 27 Paź, 2006 dzięki Loko, zaraz będe testował anjas - Pią 27 Paź, 2006 mam kierę!
Zaraz podłączam i testuję!!! Drżyjcieeeee!!!!