najbardziej wiarygodna telewizja-biegiem na rowerze
ten tekst jest do jakiegoś kolesia, który jechał na rowerze obok tego co biegł z kamerą Anonymous - Pią 01 Maj, 2015
no napewno fydi - Sob 02 Maj, 2015
rabarbar napisał/a:
no napewno
http://tvnmeteoactive.tvn...l,166536,0.htmlAnonymous - Sob 02 Maj, 2015 OK,ale wyszło śmiesznie,zreszta to zabronione jechac na trasie biegu rowerem i przeszkadzać biegaczom a klamią w tytule artykułu,tysiące ludzi biega z kamerami,chocby mój znajomy na wrocławskim
fydi - Sob 02 Maj, 2015
rabarbar napisał/a:
OK,ale wyszło śmiesznie,zreszta to zabronione jechac na trasie biegu rowerem i przeszkadzać biegaczom a klamią w tytule artykułu,tysiące ludzi biega z kamerami,chocby mój znajomy na wrocławskim
nie wiem w ogóle po co puszczać relacje na żywo z biegu maratońskiego. Chyba nie ma nic nudniejszego.Sibu - Sob 02 Maj, 2015
fydi napisał/a:
nie wiem w ogóle po co puszczać relacje na żywo z biegu maratońskiego
Trochę jak relacja na żywo z F1 Qukie - Pon 04 Maj, 2015
Kamill - Pon 04 Maj, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=u5q_FsiYE1kMichał - Pon 04 Maj, 2015 ale super śmiesznie
hihihihihihi
sowa sie zesrała
hiihihihihihih - no nie moge, SOWA SIE ZESRAŁA !!
Jakarti - Pon 04 Maj, 2015 on pisze "rozumie"
wybaczKamill - Pon 04 Maj, 2015
Michał napisał/a:
ale super śmiesznie
hihihihihihi
sowa sie zesrała
hiihihihihihih - no nie moge, SOWA SIE ZESRAŁA !!
Obrazek
Jakarti napisał/a:
on pisze "rozumie"
wybacz
Michał - Pon 04 Maj, 2015 ale Kamilku , to było super !! Śmieszek straszny z ciebie !! lubie takich gości !!
masz coś jeszcze tak fajnego ??! chętnie zobacze !!
Cytat:
on pisze "rozumie"
Kamill - Pon 04 Maj, 2015 Miał bym, ale nie chciało mi się na Piotrkowskiej telefonu wyciągać Michał - Pon 04 Maj, 2015
Znowu super żart !!! hahaha, ale kurcze ty to jesteś wariatuncio !!!
SOWA SIE ZESRAŁA ZDJĘCIE NA PIOTRKOWSKIEJ !!
umieram beka roku BOLO BOLO BOLO !!
teraz wstaw po raz 29345820 zdjęcie swojego mercefonsa i bedziemy mieli już komplecik Kamill - Pon 04 Maj, 2015
Michał napisał/a:
teraz wstaw po raz 29345820 zdjęcie swojego mercefonsa i bedziemy mieli już komplecik
Ale się elegencko merc prezentuje na Wilanowie, co?. Dał byś Michałek lajka, a nie tak z przyczajki na forum mi tu słodzisz