żeby działalo na maksimum:
na pieca trzeba kupić sobie srylion ramu, nowom karte, procek itp itd...
na konsolke trzeba kupić browarka..
Michał - Czw 03 Lis, 2011 do konsolki trzeba mieć plazme fydi - Czw 03 Lis, 2011
pP napisał/a:
Michał napisał/a:
Na pieca za 100, a na wspaniałe konsolki 250 ?
żeby działalo na maksimum:
na pieca trzeba kupić sobie srylion ramu, nowom karte, procek itp itd...
na konsolke trzeba kupić browarka..
i już po zakupie 10 gier Ci się wszystko zwraca. masz Pc który bije na głowę pod każdym względem konsole . A zazwyczaj między ustawieniem grafiki na maksa na obu sprzętach, jest ogromna przepaść. Jedyny sens posiadania konsoli widzę tylko w chęci pogrania w jakiś tytułu, jak forza który naturalnie się nie pojawia na pecetach.was79 - Czw 03 Lis, 2011 Mimo, że mam naprawdę dobrego kompa, od czasu jak kupiłem ps3, nie grałem na nim ani razu bizon - Czw 03 Lis, 2011 kwestia podejscia. mialem pc, sprzedalem, bo laptop lepszy wygodniejszy, mniej sie sypie, nie korci na rozbudowe. najpierw byl x-box, poszedl do zyda, potem ps3, poszla do zyda. teraz znowu pc i jestem mega happy, gram codziennie, a konsole sie tylko kurzyly.pP - Czw 03 Lis, 2011 znowu milionowy raz ta sama dyskusja każdy ma swoje
ja to się pytam czy bedzie mozliwosc pogrania z takim majkiem w bf3 po sieci jak on ma na pc a ja na ps3? zefir - Czw 03 Lis, 2011 ja za gierki na ps3 nóweczki płace max 170 z opcja wymiany
imac na codzien + ps3 do grania
nie ma nic lepszego i c.h.u.j!pum - Czw 03 Lis, 2011 raczej wątpię - kwestia pada i wspomagaczy celowania temu przeszkadza.Jakarti - Czw 03 Lis, 2011
Michał napisał/a:
Jaka mam coś dla ciebie
widzialem to wczoraj w empiku
nigdy mnie simcity jakos bardzo nie krecilo. chyba, ze tutaj rozgryzwka jest prowadzona w jakis ciekawy sposob.
jednak tycoony i strategie typu warcraft i civ mizdrz nad mizdrze. zawsze. nawet na telefon Jakarti - Czw 03 Lis, 2011 odpalilem sobie demko tropico 4 na lapku.
idem do empika jutro i sobie zanabedę. myslalem, ze nie bedize banglac ale bangla wiec looz anjas - Czw 03 Lis, 2011
Jakarti napisał/a:
odpalilem sobie demko tropico 4 na lapku.
a nie lepiej na X'a?Bonczek - Czw 03 Lis, 2011 kamil, mistrz, dzięki Jakarti - Czw 03 Lis, 2011
anjas napisał/a:
a nie lepiej na X'a?
kosztuje 250
a na lapka 100
pozyczysz za 50? anjas - Czw 03 Lis, 2011
Jakarti napisał/a:
pozyczysz za 50?
heheh... kup na lapka iQ - Pią 04 Lis, 2011 Wystawilem na cos w stylu allegro BF3 i sprzedalo sie za wiecej niz sam zaplacilem MW3 juz w drodze