Jarek gdzie stałeś ?? strasznie sie wiozłem ?? Mirek - Nie 01 Wrz, 2013 https://www.youtube.com/w...d&v=A8NLOrzyxHsJanusz - Nie 01 Wrz, 2013 ten film idealnie oddaje charakter imprezy Mirek - Nie 01 Wrz, 2013 Dlatego go zamieściłem zajcev_28 - Nie 01 Wrz, 2013
jarek-malopolska napisał/a:
Janusz, toś sie Pan dziś nie najezdził... jak i reszta uczestników
Hmm w sumie imprezę można odebrać jako grillowy piknik, gdzie w oczekiwaniu na kiełbaskę można było przejechać się po odcinku. Tu na wysokości zadania stanęli organizatorzy, dzięki czemu zawodnicy mogli liczyć na więcej kiełbasek...
a tak ogólnie to szkoda w ch... że drugi odcinek jechał tylko raz, ogólnie odcinki bardzo fajne i szkoda, że taka okazja została zmarnowana ale najważniejsze, że CRX cały i zdrowy na mecie Janusz - Nie 01 Wrz, 2013 to Ty jechałeś crx'emzajcev_28 - Nie 01 Wrz, 2013
Janusz napisał/a:
to Ty jechałeś crx'em
tak Janusz - Nie 01 Wrz, 2013 czemu sie nic nie odezwałeś ??qbica - Nie 01 Wrz, 2013
Janusz napisał/a:
czemu sie nic nie odezwałeś ??
Jesteś takie ciacho że się wstydził podejść zajcev_28 - Nie 01 Wrz, 2013
Janusz napisał/a:
czemu sie nic nie odezwałeś ??
tak się właśnie zastanawiałem, że gdzieś przeczytałem, że ktoś ma jechać białym clio, ale tak byłem zafascynowany organizacją, że wypadło mi z głowy..jarek-malopolska - Nie 01 Wrz, 2013 W "parku" siedziałem ze znajomymi-po "prawej stronie" Clio, tam gdzie były 2 białe Saxo i czarne C2 Poźniej sie zawionałem nawet pod clijacza-pilot twoj jakies poprawki nanosił a ty coś grzebałeś w tym harkorowym plecaku przymocowanym z tyłu clio, nie chciałem ci tam łba do auta wpychać, czekałem az wyleziesz z bagaznika ale długo sie grzebałeś a my chcielismy zdazyc na piewszy Oes wiec sie zawinałem (a tak na serio tak jak jak pisze qbica - tez sie wstydziłem )
Pozniej pojechałem na 2 os, posiedziałem na nim chyba z 1,5h i jak dotarło info ze jada wszystkie przejazdy drugiego odcinka na raz to sie przemiesciłem na niego, pierwszy przejazd byłem mniej wiecej w połowie odcinka-fajne miejsce-po takim ostrym prawym w zalesionym terenie długi lewy luk i "prostowanie" takiego krotkiego zakretu dalej po górke do szykany za szczytem, a drugi przejazd to 3 zakret od startu-czyli po takiej dłuzszej prostej szybki prawy - dosc zasyfiony zarówno na pierwszym jak i drugiem przejezdzie jak dla mnie było szybko Rozwaznie ale szybko Pod katem szybkosci przejazdu-tak wizulanie-to przynajmniej tak jak wynik w generalce a bardziej poczatek 2 dziesiatki Tak ze dla mnie było na prawde GOOD JOB MY FRIEND Janusz - Pon 02 Wrz, 2013 plecak jest mistrz, tylko jak chciałem tam wepchnąć apteczke, to homologowany zamek nie wytrzymał, wiec reanimowałem go kombinerkami za 5 zł z shella, dlatego sie tak grzebałem, trza było szturchać
pilot to słynny majer Rasputin - Pon 02 Wrz, 2013
Cytat:
pilot to słynny majer
A co u Kakena? matt - Pon 02 Wrz, 2013
Cytat:
Cytat:
pilot to słynny majer
A co u Kakena?
Jeździ na prawym u bulixa Janusz - Pon 02 Wrz, 2013
Rasputin napisał/a:
A co u Kakena?
kaken to tylko legenda
ma ktoś dojscia do safetypołudnie ?? maja organizowac rallysprint jakos koncem wrzesnia a początkiem października, wie ktoś w który dokładnie weekend by to miało byc ??