Michał - Śro 02 Lis, 2011 cywilizacja to gra dla tłustowłosych . Nie zabijasz, nie ruchasz, nie scigasz sie ... tam sie nic nie dzieje fydi - Śro 02 Lis, 2011
Michał napisał/a:
Nie zabijasz,
Zabijasz Jakarti - Śro 02 Lis, 2011 zabijasz po stokroć!
ruchasz bo miasta rosno!
scigasz sie np w wyscigu do kosmosu!
ale nie pisalem o civ!
tylko ogolnie o strategiach Jakarti - Śro 02 Lis, 2011 moje dziecinstwo to civilization !!
gralem w to po kilkanascie godzin.. i co?! i tak skonczylo sie na placie..Michał - Śro 02 Lis, 2011 heheheh
pamiętam jak wszyscy kiedyś łupali w civa wlasnie. Wtedy jeszcze moi starzy byli mega biedni i miałem tylko amige, o piecu mogłem pomarzyć
ze strategii to transport tycoon mi sie podobał
pamiętacie pierwszą gre w jaką graliscie ?
jak dostałem amisie na komunie ( hiehiehie ) to pierwsze co odpaliłem to
cool story bro!fydi - Śro 02 Lis, 2011
Michał napisał/a:
pamiętam jak wszyscy kiedyś łupali w civa wlasnie. Wtedy jeszcze moi starzy byli mega biedni i miałem tylko amige, o piecu mogłem pomarzyć
przecież civ był na amige
pierwsza gra w jaką łupałem to alley cat czy jakoś tak anjas - Śro 02 Lis, 2011 kurde, ja grałem w river raid na atari 65xe (mój pierwszy komp)
dla niecierpliwych: akcja od 4 minuty Jakarti - Śro 02 Lis, 2011 moja pierwsza gra to Digger
zadne tam kurfa atari. stary przytachal kompa prawdziwego a nie jakies pseudo konsole - pc-ty
a pozniej na bogato
pinball fantasy
transport tycoon tez gralem godzinami. druga czesc rozwalila system. mistrzostwo swiata.Bonczek - Śro 02 Lis, 2011 Ja pierwsze w co grałem to w takie coś na przenośnej konsoli i joysticku w jednym (2 albo 3 gry były na tym - machina była jeszcze po moim ojcu):
kamil - Śro 02 Lis, 2011 to była pierwsza i jedyna krajowa konsola zefir - Śro 02 Lis, 2011 Bonczek i Anjas trafili w moje pierwsze granie Bonczek - Czw 03 Lis, 2011
kamil napisał/a:
to była pierwsza i jedyna krajowa konsola
Właśnie widzę, że coś wiesz mógłbyś podrzucić dokładniej jak się to usrojstwo nazywało? Bo próbowałem znaleźć ale ni chu, chu kiedyś obiło mi się tylko o uszy, że produkowali ją we wrocławiu i zapewne dlatego mój ojciec ją miał pum - Czw 03 Lis, 2011 kurde też jestem dyktatorem - daje radę to tropico kamil - Czw 03 Lis, 2011 Ameprod TVG-10, ale to prawda chyba we Wrocławiu ją robili, też w nią grałem u brata z Wrocławia a producentem była Mera Elwro -> fabryka gdzie stworzono pierwszy polski komputer OdraMichał - Czw 03 Lis, 2011 Jaka mam coś dla ciebie