To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

Rasputin - Śro 28 Sie, 2013

Janusz napisał/a:
jakby co będę cały na biało :)

:rotfl:

roj - Śro 28 Sie, 2013

Rasputin napisał/a:
Janusz napisał/a:
jakby co będę cały na biało :)

:rotfl:

Janusza cliosport jest jak gandalf.. najpierw na szaro, potem runął w przepaść i powrócił cały na biało

arssss - Śro 28 Sie, 2013

z większą mocą !
MMaxiA7 - Czw 29 Sie, 2013

http://www.rallymasters.p...ers-juz-wkrotce
106 - Czw 29 Sie, 2013

MMaxiA7 napisał/a:
http://www.rallymasters.pl/zawodnicy/k2/all-categories/latest-news/item/4-rally-masters-juz-wkrotce

czy jest tu Bad-i i jego.......................... :]

jarek-malopolska - Sob 31 Sie, 2013

Janusz, toś sie Pan dziś nie najezdził... jak i reszta uczestników :wall:
michool_vt - Sob 31 Sie, 2013

łaj??
Janusz - Sob 31 Sie, 2013

6'scio godzinna komasacja :wall: :wall: takiego dramatu organizacyjnego w życiu nie widziałem ;/ a wszystko przez jednego życzliwego pana policjanta ;/ przez którego najpierw start odbył sie zamiast o 10;15, o 13;45 ( na miejscu byłem od 7 :wall: ) a potem zamiast 6 odcinków, odbyły sie 3. do tego po drodze również było mnóstwo czekania ;/ w lesie przed jednym odcinkiem stałem chyba godzine ;/ i skonczyłem o 18, a rozdanie nagród jakos po 20 ;/

moja dziewczyna spedziła w szczerym polu 4 h, siedząc i czekając :rotfl:

Loko - Nie 01 Wrz, 2013

Janusz napisał/a:

moja dziewczyna spedziła w szczerym polu 4 h, siedząc i czekając :rotfl:

To chyba nie tylko dziś już pojeździłeś :>

jarek-malopolska - Nie 01 Wrz, 2013

hehe no klapa po całosci... ALe musze przyznać - pierwszy raz widziałem Kijacza na zywo i wyglada genialnie !!!! Odpycha sie tez niczego sobie :pom:
qbus - Nie 01 Wrz, 2013

a mi sie wydawalo ze przerywal... Janusz mowil ze tak mialo byc... skonczylem prace o 14:00, mysle sobei zdarze na ostatnia petle bo opozniony...najpierw pierwszy oes, Pan policjant jezdzil tam i spowrotem i poprawial tasmy (kibicow prawie w ogole) po ostatnim autku hop na 2... tamta proba nie jechala jeszcze ani razu a zblizala sie 16... udalo sie zobaczyc prawie wszystkie auta bo o 18 zarzadzono przerwe... po drodze dzwon Masteli ktory sie skonczyl tylko na kosmetyce ale safeciarze narobli zamieszania i znowu dzielny pan policjant wkroczyl do akcji :) wydaje mi sie ze ktos mu musial do poludnia podpasc :)

http://www.youtube.com/wa...6TaGJMGqikE0GcA

Janusz - Nie 01 Wrz, 2013

Po filmie widać ile Mastela miał szczęścia przy tym dzwonie..

co do clio, fura gwizda, a kierowca..... ;D ;D ;D

Mirek - Nie 01 Wrz, 2013

No niestety fight nie było. My sobie daliśmy spokój po tym zamieszaniu i pojechaliśmy do domu. Jak widać to była bardzo dobra decyzja :)
Ale Janusz, na pewno jeszcze będzie okazja :faja:

Janusz - Nie 01 Wrz, 2013

Mirek napisał/a:
My sobie daliśmy spokój po tym zamieszaniu i pojechaliśmy do domu. Jak widać to była bardzo dobra decyzja :)

ja tam sie ciesze ze jednak sie nie rozmyśliłem, połowę kasy i tak dostane spowrotem, a jednak w końcu coś przejechałem, co prawda tylko 4.5 km ale to lepsze niż nic :) znaleziona kupa błędów do poprawy itp :) ostatecznie 4 miejsce klasie wiec pierwszy przegrany ;/

jarek-malopolska - Nie 01 Wrz, 2013

gdzie wyniki całosci ?