pcs - Nie 04 Sty, 2015 bezmozgiem to jest kazdy motocyklista w rosji (moze z malym wyjatkiem na Moskwe latem, bo tam sa lepsze drogi i kierowcy troche ogarnieci). Tam panuje 19to wieczna kultura jazdy a drogi sa w oplakanym stanie albo pelne niespodzianek (nawet nowe).
mnie osobiscie fascynyje fakt istnienia wielu supersamochodow w srednich miastach gdzie jest jedna droga na ktorej moze on sie poruszac i zadnej sensownej wylotowki ...Kamill - Pon 05 Sty, 2015 Połowa to lewoskręty, albo jazda na czerwonym. Gęsto praktykowanym manewrem w rosji widzę jest wyprzedzanie z prawej przy krawężniku i później przywitanie się z latarnią I jeszcze przepuszczenia aut z ulicy podporządkowanej. pcs - Pon 05 Sty, 2015 na wiekszosci ulic lewoskrety sa w Rosji zabronione, dlatego tyle dzwonow bo sie ludzie nie spodziewaja, a skrecajacy robia to znienacka w ostatniej chwili. Na szerokich ulicach czesto tez brak pasow, wiec kierunkow sie nie uzywa.Kamill - Pon 05 Sty, 2015 Jeszcze się nie nauczyli jak w Polsce ze zamiast znaku zakaz skrętu, czy azylu wymalowanego na asfalcie, stawia się betonową ścianę i to dopiero działa.
arssss - Pon 05 Sty, 2015 Michał - Wto 06 Sty, 2015 heczhetowa gimbaza nie skuma ....
bezmozgiem to jest kazdy motocyklista w rosji (moze z malym wyjatkiem na Moskwe latem, bo tam sa lepsze drogi i kierowcy troche ogarnieci). Tam panuje 19to wieczna kultura jazdy a drogi sa w oplakanym stanie albo pelne niespodzianek (nawet nowe).
Wydaje mi się że filmik prezentuje przypadki nie tylko z Rosji.Janusz - Wto 06 Sty, 2015
pamietam.... urwały mi sie poduchy pod silnikiem...Anonymous - Wto 06 Sty, 2015 widac ze dawno bo Bart nie był jeszcze taki gruby... PiTT - Wto 06 Sty, 2015
dobre wideła
Michał, Ty masz kondzia na fb?
chyba mu conieco w glowie sie poprzestawialo bo pousuwał starych znajomych
a wiem ze jest bo gadalem ze wspolnym znajomym i nadal jest aktywny
co ta kariera w hameryce robi z fajnymi ludzmi Vlodarsky - Wto 06 Sty, 2015 Ja go mam na FB już chyba właśnie wrócił z JueSeJ na stałe coś mi się zdaje.PiTT - Wto 06 Sty, 2015
Vlodarsky napisał/a:
Ja go mam na FB już chyba właśnie wrócił z JueSeJ na stałe coś mi się zdaje.
usunal mnie pewnie za zlosliwe komentarze... a w zasadzie komentarze na zalosne wpisy
wiec chuj mu w ryj jak mawiaja "na wilanowie" pod almo was79 - Śro 07 Sty, 2015