Michał - Pon 31 Paź, 2011 FAK !!
nie działała mi płyta w napędzie !!
dopiero po 2 godzinach wpadłem zeby udostępnić cd z lapka po sieci i z tego zainstalowałem wrrrr, teraz zgrywa mi sie update ..PiTT - Wto 01 Lis, 2011 trochę zaczyna mnie irytować Forza4... od kilku dni nie mogę się normalnie położyć, cały czas upalam po nocy
mistrz nad mistrze
kilka ciekawszych furek
anjas - Wto 01 Lis, 2011 mnie najbardziej irytuje to, że nie mam kiery do Xboxa. Granie w Forze na padzie mnie wkur.wia... Dlatego pykam ostatnio w Tropico 4 (w oczekiwaniu na MW3). Jestem sobie takim mini-Kaddafim i rozwijam swoją wyspę, rządząc nią twardą ręką, niczym Jarek z Macierewiczem!Bonczek - Wto 01 Lis, 2011 A ja na początku długiego weekendu zasiadłem do Alan Wake (w momentach przemęczenia podpierając się Forzą 4 ) - mistrzostwo świata jeżeli chodzi o budowanie napięcia Michał - Wto 01 Lis, 2011 Fak, urwało mi jaja jak narazie BF ...no name - Wto 01 Lis, 2011 Znaczy pozytywnie czy nie ?Bonczek - Wto 01 Lis, 2011 Chyba tak budzik - Wto 01 Lis, 2011 Urwało jaja ->wszedł na mine->czyli przegrał= CHUJOWO fydi - Wto 01 Lis, 2011
Michał napisał/a:
Fak, urwało mi jaja jak narazie BF ...
Długo Cię będę szukał? Daj jakiegoś nicka czy coś.Jakarti - Śro 02 Lis, 2011
anjas napisał/a:
Dlatego pykam ostatnio w Tropico 4 (w oczekiwaniu na MW3). Jestem sobie takim mini-Kaddafim i rozwijam swoją wyspę, rządząc nią twardą ręką, niczym Jarek z Macierewiczem!
ide po tropico 4 do sklepu! bede gral w nocy! anjas - Śro 02 Lis, 2011
Jakarti napisał/a:
ide po tropico 4 do sklepu! bede gral w nocy!
rewelki nie ma, ale można się rozerwać
Aha, polecam nie popuszczać mieszkańcom, tylko twarda ręka. Jak raz byłem liberałem to zaraz mi zrobili rewolucję i wyje.bali ze stołka
A teraz mam tajną policję i sobie żyję w tym ubeckim gównie Jakarti - Śro 02 Lis, 2011 hahahahhahahaha,
nie lubie byc twardki. zawsze w takich grach ide w naukem albo gospodarkem.
IV byla mega i przeszedlem na wdechu. mistrz! bedzie kupione hehehehMichał - Śro 02 Lis, 2011 no no , kuba, piękny link !!
Batelfjeld fri mnie zniszczył. Karwa mistrzunio. Ciekaw jestem jak bedzie teraz wyglądać Modern Warffare 3, bo uważałem że MW jest lepsze od BF'a a teraz, trzeba czekać i kupować jak wyjdzie.
Na pieca za 100, a na wspaniałe konsolki 250 ? fydi - Śro 02 Lis, 2011 Gdzieś czytałem, że tropico 4 to prawie to samo co 3. Tą ostatnią nabyłem bo była w promocji na steamie i jakoś nie urywa żadnej części ciała, ale można pograć. Z tego co patrzyłem to 4 kosztuje jakieś grube $ więc nie wiem czy warto. Za taką kasę wolę kupić cywilizacje 5