To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

Janusz - Pią 23 Sie, 2013

tylko sie zastanawiam czy wogole che sie kręcić do okoła pachołków :P
rallyfilip - Pią 23 Sie, 2013

Ja też nie, myślę, że nie będzie tak źle. Wybierasz się?

chyba odpuszczam, z sianem bieda (kupa wesel :rotfl: ) samochodem nie jeździłem w sumie ponad 6 miechów, i generalnie na dzień dzisiejszy mam wrażenie ze w ogóle nie potrafię jeździć, zero jakiegokolwiek wyczucia itp ;/ A 31 chce jechać wiśniową, i w sumie lepiej będzie jak wachę z tego kajta przepale gdzieś po okolicznych wiochach niż szarpać łapę na 1-dynce. Myśle ze bardziej mi sie to przyda na wiśniowej

jednak do tego oświecimia mam to 50 km w jedna stronę, za tyle kilosów to juz trochę pokręcę sie koło domu :D choc gdyby nie niesamowicie napięty budzet to bym załozył na przód r8 na tył serie, wziął kogoś żeby ciągnął łape, i pojechał sie trochę pokręcić :D

Wrobel - Pią 23 Sie, 2013

Janusz napisał/a:
samochodem nie jeździłem w sumie ponad 6 miechów,

kłamca...masz przerabane na parafi... pujdziesz do piekla.... widzialem Cie w tamtym tygodniu

ziom, gdzie? jak pod domem mam go od chyba zeszłej soboty, i byłem nim w pracy na geometri raz ;D
Rasputin - Pią 23 Sie, 2013

A co z tym twoim Clio jest nie tak?
Janusz - Sob 24 Sie, 2013

w sumie to juz praktycznie ogarnąłem, miałem problem z odcinaniem zapłonu w rożnych momentach, :) zostało mi pare pierdoł do ogarniecia... no i KWS z prawej strony mam coś nie halo, ale to muszę tak zostawić :)
Wrobel - Sob 24 Sie, 2013

Janusz napisał/a:
ziom, gdzie? jak pod domem mam go od chyba zeszłej soboty, i byłem nim w pracy na geometri raz

pod klasztorem szaolin :] ... jechales w strone domu

Janusz - Sob 24 Sie, 2013

czemu nie machałeś, dzwoniłeś itp ?? jeśli to było w sobotę jak były te duże święta, to nie jechałem nim ja tylko mój kumpel mi go odwoził ;D ;D

ps. następnym razem zapraszam do mnie w odwiedziny :)

matt2rally - Nie 25 Sie, 2013

http://www.rallycup.bytom.pl/
ruszyły zapisy do 3 rundy która odbędzie się 8 września

Janusz - Pon 26 Sie, 2013

Mirek jak dobrze widzę wybieracie sie w sobotę na wiśniową ??
Mirek - Śro 28 Sie, 2013

Tak, jedziemy :)
Saxo trochę nie domaga. Coś słabe jest, ale jedziemy. Będzie okazja się poznać :)

Janusz - Śro 28 Sie, 2013

jakby co będę w całym białym clio :)
Mirek - Śro 28 Sie, 2013

Spoko, znajdę Cię! :faja:
Janusz - Śro 28 Sie, 2013

fight ;D