Janusz - Pią 23 Sie, 2013 tylko sie zastanawiam czy wogole che sie kręcić do okoła pachołków rallyfilip - Pią 23 Sie, 2013 Ja też nie, myślę, że nie będzie tak źle. Wybierasz się?Janusz - Pią 23 Sie, 2013 chyba odpuszczam, z sianem bieda (kupa wesel ) samochodem nie jeździłem w sumie ponad 6 miechów, i generalnie na dzień dzisiejszy mam wrażenie ze w ogóle nie potrafię jeździć, zero jakiegokolwiek wyczucia itp A 31 chce jechać wiśniową, i w sumie lepiej będzie jak wachę z tego kajta przepale gdzieś po okolicznych wiochach niż szarpać łapę na 1-dynce. Myśle ze bardziej mi sie to przyda na wiśniowej
jednak do tego oświecimia mam to 50 km w jedna stronę, za tyle kilosów to juz trochę pokręcę sie koło domu choc gdyby nie niesamowicie napięty budzet to bym załozył na przód r8 na tył serie, wziął kogoś żeby ciągnął łape, i pojechał sie trochę pokręcić Wrobel - Pią 23 Sie, 2013
Janusz napisał/a:
samochodem nie jeździłem w sumie ponad 6 miechów,
kłamca...masz przerabane na parafi... pujdziesz do piekla.... widzialem Cie w tamtym tygodniuJanusz - Pią 23 Sie, 2013 ziom, gdzie? jak pod domem mam go od chyba zeszłej soboty, i byłem nim w pracy na geometri raz Rasputin - Pią 23 Sie, 2013 A co z tym twoim Clio jest nie tak?Janusz - Sob 24 Sie, 2013 w sumie to juz praktycznie ogarnąłem, miałem problem z odcinaniem zapłonu w rożnych momentach, zostało mi pare pierdoł do ogarniecia... no i KWS z prawej strony mam coś nie halo, ale to muszę tak zostawić Wrobel - Sob 24 Sie, 2013
Janusz napisał/a:
ziom, gdzie? jak pod domem mam go od chyba zeszłej soboty, i byłem nim w pracy na geometri raz
pod klasztorem szaolin ... jechales w strone domuJanusz - Sob 24 Sie, 2013 czemu nie machałeś, dzwoniłeś itp ?? jeśli to było w sobotę jak były te duże święta, to nie jechałem nim ja tylko mój kumpel mi go odwoził
ps. następnym razem zapraszam do mnie w odwiedziny matt2rally - Nie 25 Sie, 2013 http://www.rallycup.bytom.pl/
ruszyły zapisy do 3 rundy która odbędzie się 8 wrześniaJanusz - Pon 26 Sie, 2013 Mirek jak dobrze widzę wybieracie sie w sobotę na wiśniową ??Mirek - Śro 28 Sie, 2013 Tak, jedziemy
Saxo trochę nie domaga. Coś słabe jest, ale jedziemy. Będzie okazja się poznać Janusz - Śro 28 Sie, 2013 jakby co będę w całym białym clio Mirek - Śro 28 Sie, 2013 Spoko, znajdę Cię! Janusz - Śro 28 Sie, 2013 fight