michool_vt - Śro 29 Paź, 2014 Janusz - Śro 29 Paź, 2014 Więzienie w rosji, świetnie sprzyja resocjalizacji, oraz powrotowi do normalności
Jakarti - Czw 30 Paź, 2014 co by nie mowic to typ ma umiejętności trochę.. Janusz - Czw 30 Paź, 2014
Jakarti napisał/a:
co by nie mowic to typ ma umiejętności trochę..
na pewno jest bohaterem, a zamknęli go bo ratował biedne dzieci!! Na szczęście teraz w więzieniu może w dalszym ciągu trenować obronę słabych i uciśnionych. Oraz ćwiczyć z siekierka żeby nie wyszedł z fachu (zawodowo był drwalem)PiTT - Czw 30 Paź, 2014 jakos mega szybki to on nie jest... zakladam ze proba wyrwania broni skonczyla by sie dla niego tragicznie Janusz - Czw 30 Paź, 2014 Jakarti - Pią 31 Paź, 2014
Cytat:
na pewno jest bohaterem, a zamknęli go bo ratował biedne dzieci!! Na szczęście teraz w więzieniu może w dalszym ciągu trenować obronę słabych i uciśnionych. Oraz ćwiczyć z siekierka żeby nie wyszedł z fachu (zawodowo był drwalem)
korwa gdzie ja napisalem cokolwiek o tym co piszesz Ty, ze mnie cytujesz?michool_vt - Pią 31 Paź, 2014 Janusz - Pią 31 Paź, 2014
Jakarti napisał/a:
korwa gdzie ja napisalem cokolwiek o tym co piszesz Ty, ze mnie cytujesz?
Jaka zluzuj bagiete... przeciez nie pisałem nic o Tobie, co wszsycy tacy nerwowi ostatnio Michał - Pią 31 Paź, 2014 zima idzie .... dlategoPiTT - Pią 31 Paź, 2014 ciekawy eksperyment