Trzeba na forum mx5 wrzucić do kalendarza michool_vt - Śro 15 Paź, 2014 kusząca propozycjaKamill - Śro 15 Paź, 2014 https://www.facebook.com/chujowemieszkaniawas79 - Śro 15 Paź, 2014 Kamill, mistrzowskie PiTT - Śro 15 Paź, 2014 jak przegladam ogloszenia to mam wrazenie ze wlasciciele sie na tym profilu wzorowali
nosz koorwa, ladna okolica, nowy budynek, wszystko cacy a meble i styl w jakim urzadzone sa mieszkania wywoluje u mnie tylko jedno skojarzenie
Kamill - Śro 15 Paź, 2014 Kolega wynajmował kiedyś kawalerkę w okolicach żelaznej. Nie wiem ile miała metrów stawiam na +- 13mkw.
Przedpokój był taki z 1mkw. W łazience mieściła się kabina prysznicowa i sedes. Zamiast pralki było wiadro z pokrywą w której był silnik elektryczny i mieszadło, bo pralka by nie weszła.
Kuchnia to w zasadzie taka wnęka w ścianie pokoju, operując na blacie kuchennym stało się stopami w salonie Był zlew, kuchenka elektryczna turystyczna, lodówka podblatowa i możliwe ze była z jedna szafka.
W salonie jak miał rozłożone łóżko to leżąc miał stopy pod biurkiem, jak składał łóżko to dopiero mógł postawić krzesło przy biurku
Był nawet balkon, tzn drzwi balkonowe były a za nimi od razu poręcz