Kenet - Pią 22 Sie, 2014 Niestety ale wygląda na to, że ewolucja to jakościowa sinusoida i jakieś 30 lat temu przeszliśmy pi/2 ...Kenet - Pią 22 Sie, 2014
Niestety ale wygląda na to, że ewolucja to jakościowa sinusoida i jakieś 30 lat temu przeszliśmy pi/2 ...
To samo się tyczy nowych pokoleń ludzi Kenet - Pią 22 Sie, 2014 O tym mówie... dramat dzisiejsza młodzież.M - Pią 22 Sie, 2014
Kenet napisał/a:
O tym mówie... dramat dzisiejsza młodzież.
Przypomina mi się twoja historia z taksówki
A tutaj z innej beczki, znaczy wiadra
Kenet - Pią 22 Sie, 2014
M napisał/a:
Ale moja w sensie podróż z Gossip do Flaminga czy z ostatniej imprezy? Bo to dość znaczący fakt Kenet - Pią 22 Sie, 2014 BTW - Burnout nomination było fajniejsze niż te wiadra, ale cel chociaż szczytny.M - Pią 22 Sie, 2014
Kenet napisał/a:
M napisał/a:
Ale moja w sensie podróż z Gossip do Flaminga czy z ostatniej imprezy? Bo to dość znaczący fakt
ale co z nimi?Janusz - Pią 22 Sie, 2014 kiedyś klient do nas w takich przybiegł Kamill - Pią 22 Sie, 2014
Kenet napisał/a:
BTW - Burnout nomination było fajniejsze niż te wiadra, ale cel chociaż szczytny.
Deal Kenet - Pią 22 Sie, 2014 Hehe - dajesz Kamill - Pią 22 Sie, 2014 W rykach mam takie koła co się od 3 lat sezonuj, zobaczymy B-Rey - Pią 22 Sie, 2014