To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

fydi - Pią 21 Paź, 2011

anjas napisał/a:
W demo BF3 pograłem i jajec nie urwało, znudziło mi się szybko.

Chciałem dodać, że grałem potem na tej drugiej mapce (granica kaspijska?) i w tam grało się znaczniej lepiej niż na ciasnym metro.

matt2rally - Pią 21 Paź, 2011

http://www.youtube.com/wa...d&v=DPbP5ftyTlc

Polecam tym, którzy jeszcze nie są przekonani do Battlefield'a. Je czekam na preordera:)

anjas - Sob 22 Paź, 2011

Filmik fajny :)
Ale dla mnie w shooterach najważniejsze jest multi. A demo mnie nie zachecilo... Nuuuuda.

zefir - Sob 22 Paź, 2011

dla mnie tez multi jest najwazniejsze a nie kampania na kilka h,
i tez Beta mnie nie wciagnela ;)

Fifa 12 wjechala wczoraj bo jeszcze mam urlop do niedzieli i bardzo przyjemnie mi sie gra :) duzo zmian przy fifie 10 , bo 11 nie mialem :)

acha i apropo zakupu Fifki, pogralem w Batmana i musze powiedziec ze zajebista gra, poczekam az zejdzie z ceny i kupuje, a Uncharted tak jak pisze Anjas, za 3/4 miechy beda ja dawac do ps3 :)

anjas - Sob 22 Paź, 2011

Co fajnego jest w Batmanie? Bo może warto jednak nabyć... ;)
M - Sob 22 Paź, 2011

pelerynka :d
zefir - Sob 22 Paź, 2011

anjas napisał/a:
Co fajnego jest w Batmanie? Bo może warto jednak nabyć... ;)

zajebisty gameplay, swietnie wyglada i okolo 30/35h grania , dla mnie wystarczy jako fana Batmana :)

matt2rally - Sob 22 Paź, 2011

myślę że Battlefield dopiero w pełnej wersji będzie miał to coś. Demo faktycznie szybko się znudziło ale jak dojdą pojazdy i większe mapy to wtedy zacznie się zabawa ;D

W Fife 12 już też trochę pograłem na konsoli i trzeba przyznać, że w singlu jest trochę trudniej niż w poprzednich wersjach ale w multi zabawa jest jak zawsze pierwsza klasa :]

Anonymous - Sob 22 Paź, 2011

matt2rally napisał/a:
W Fife 12 już też trochę pograłem na konsoli i trzeba przyznać, że w singlu jest trochę trudniej niż w poprzednich wersjach ale w multi zabawa jest jak zawsze pierwsza klasa

Pograłem w FIFE12 i PES12 i mimo iż byłem fanem FIFY11 to aktualnie ProEvo jest !znacznie! lepsze :)

zefir - Sob 22 Paź, 2011

tez gralem w nowego PES i niestety mnie nie przeknal chociaz przy 11 i 10 jest skok w przod ;)
qbus - Sob 22 Paź, 2011

ja wlasnie męcze Arkham Asylum... mega klimat! :)

zakupiłem za grosze po trailerach nowego Batmana

was79 - Nie 23 Paź, 2011

zefir napisał/a:
anjas napisał/a:
Co fajnego jest w Batmanie? Bo może warto jednak nabyć...

zajebisty gameplay, swietnie wyglada i okolo 30/35h grania , dla mnie wystarczy jako fana Batmana

Jaram się Batmanem od wczoraj. Naprawdę ma klimat gra, fajne zagadki, dobre mordobicie, w wielu miejscach trzeba pokombinować. Polecam

anjas - Nie 23 Paź, 2011

Ok, wierze Ci. Ale jak będzie lipa to najedzie Cię mafia zachodniopomorska ;d
was79 - Pon 24 Paź, 2011

Jak Ci się podobają gry typu Assassin, uncharted itp. to ta też bankowo Ci podejdzie. BTW Grałem w sumie jakieś 4h, fakt miałem trochę czasowstrzymywaczy, ale na razie stopień ukończenia gry 5%, wiec to co napisał Zefirasty o czasie grania całkiem realne :]
anjas - Pon 24 Paź, 2011

Grałem wczoraj przez chwile na specjalnym pokazie w single BF3. W sumie fajnie, ale jakoś mnie nie wciagnelo. Raczej nie kupię, przynajmniej nie na razie... Może jak będzie za 5 dych ;)