Toldi - Czw 20 Cze, 2013 czyli raczej opony powinny przezyc - poza tym ja nowicjusz amator - pierwszy raz na torze bede to mysle ze i tak nie poździeram opon M - Czw 20 Cze, 2013 A ten motopark toruń gdzie zakręty trzeba przejeżdzać "na trzy?" Kenet - Czw 20 Cze, 2013 Ja się jaram tą inicjatywą:
na FB są zdjęcia z prac remontowo-porządkowych nawierzchni. Mam nadzieję, że to wypali i może powrócą jakieś weekendowe imprezy cykliczne.
7ego oczywiście wybieram się jako uczestnik.Cartoon - Czw 20 Cze, 2013 jaka ma być forma tych zawodów, bliżej KJS, czy raczej TD? Kamill - Czw 20 Cze, 2013
Kenet napisał/a:
7ego oczywiście wybieram się jako uczestnik.
+1Kenet - Czw 20 Cze, 2013
Cartoon napisał/a:
jaka ma być forma tych zawodów, bliżej KJS, czy raczej TD?
KJS oczywiście:
Cytat:
Odcinki testowe będą dwa, jechane 4 - krotnie! Ale jakie to będą odcinki! Na pewno, jak to u Nas bywa… będą bez zbędnych pachołków, szybkie, techniczne ale bezpieczne!
Tam są "rynny" o sporym promieniu i wysokości, ogólnie teren dość ciekawy, fajnie to może wyglądać.Mrozu - Czw 20 Cze, 2013 Gdzie i kiedy można się zapisać, może i ja bym się przejechałKamill - Czw 20 Cze, 2013 Na razie zapisów chyba jeszcze nie ma. Mają dac znać dopiero, więc jak ktoś cos bedzie wiedział to wrzucajcie.Cartoon - Czw 20 Cze, 2013 To ja nie mam pilota i crx pewnie BK by nie przeszedł Anonymous - Czw 20 Cze, 2013 Pisali, że tam jakieś lajtowe BK jest.Kamill - Czw 20 Cze, 2013 Pilot jest wymagany ? Hmm ktoś się pewnie w sumie znajdzie.
Ciekawe czy nie będzie tak jak na pierwszym rally sluzewiec, 2min jazdy 2h czekania.Kenet - Czw 20 Cze, 2013 Pilot nie jest wymagany, to jest impreza na zasadach TTJ - czyli BK lajtowe, podejrzewam, że takie jak na Ułężu w tamtym roku na WST.
Na pewno będzie dużo chętnych, więc i stania w kolejce należy się spodziewać. Coś w stylu tego wakacyjnego timeattacku, tyle że trasa powinna być ciekawsza.Kamill - Pią 21 Cze, 2013 Rejestracja http://www.ak-krolewski.pl/imprezy/180Janusz - Czw 27 Cze, 2013 ktoś kiedyś wklejał tu link do strony na której były wszystkie okoliczne KJS i rallysprinty rozpisane, moze ktoś zapodać jeszcze raz ??Simek - Czw 27 Cze, 2013 http://rajdy.hoga.pl/term...lt.asp?rodzaj=6