kamil - Nie 16 Paź, 2011 to prawda.
Forza wymiata w porównaniu z tą...jak to tam się nazywa gt5. Wczoraj porównywaliśmy te same tory w takich samych samochodach.
Producenci gt5 muszą jeszcze dużo popracować nad swoim produktem.Maciusiowy - Pon 17 Paź, 2011
Wczoraj porównywaliśmy te same tory w takich samych samochodach.
Producenci gt5 muszą jeszcze dużo popracować nad swoim produktem.
konrety piotrek:)?
ciekawy jestem kamil - Pon 17 Paź, 2011 wali mnie to coś na F . Ważne, ze gra się znakomicie. GT5 kojarzy mi się jedynie z grą Lotus na Amidze 500.
Pp co tu dodawać. grafika, dżwięk, grywalność. Jedyny minus - brak 106/saxoBonczek - Wto 18 Paź, 2011 Dziś dostałem w swoje ręce i gierczę - na razie jestem zajarany PiTT - Wto 18 Paź, 2011 i jak?
kurde, mistrz opcja z tą "zbieżnością" z marką, po kilku wyścigach masz 100% zniżki na graty dla danej marki, super sprawa bo pozostaje jedynie koszt zakupu fury a tuningować można za free Bonczek - Wto 18 Paź, 2011 No siadam zaraz dalej napinać moim szalony Aigo - ale nasunęło mi się pewne przemyślenie, w związku z tym, że na kilku forach po światowej premierze padły hasła, że to Forza 3,5 a nie 4.
W sumie jak wyszła 3 to też było dużo elementów podobnych do 2 i też ktoś tam krzyczał, że to 2,5 a nie 3. Ale jak po jakimś czasie włączyłem 2 to mi się wydała jakimś przeżytkiem. I dlatego dziś po kilku chwilach w 4 znowu włączyłem 2 - i mam wrażenie, że to prawilna 4-ta część, która jest MEGA nie działa mi jeszcze co prawda serwer Forza4 i nie można polatać multi, więc jak to jeszcze włączą to mam nadzieję, że ujrzymy jakieś ciekawe upgrade`y.
Z wad to nadal mam wrażenie, że jest jakoś mało tras i szkoda, że momentami poszli w stronę GT5 i dodali auta typu Hummer H1
EDIT:
A co do tego PiTT co pisałeś, że auta się trochę zbyt szybko dostaje, to moim zdaniem całkiem fajnie bo można poczuć się jakbyś miał w chuj dobry budżet i mógł sobie pojechać każdą serię jaką chcesz a w 3 po prostu trzeba było pykać kilka sprawdzonych wyścigów i kasiora i tak się w końcu znajdowała iQ - Czw 20 Paź, 2011 anjas - Pią 21 Paź, 2011 wykręcona gra, ale chyba ją nabędę:
was79 - Pią 21 Paź, 2011 dobra Andrzejku trzy zasadnicze pytania, które mnie dręczą
1. batllefield czy modern warfare 3 ?
2. kupowac dzisiaj batmana czy czekać na uncharted 3 (obie mają szanse na game of the year)
3. nowy NFS ? kupa czy warto?anjas - Pią 21 Paź, 2011
was79 napisał/a:
1. batllefield czy modern warfare 3 ?
2. kupowac dzisiaj batmana czy czekać na uncharted 3 (obie mają szanse na game of the year)
3. nowy NFS ? kupa czy warto?
1. Zdecydowanie Warfare 3. W warfare 2 gram do dziś. W demo BF3 pograłem i jajec nie urwało, znudziło mi się szybko.
2. Z tych dwóch Uncharted 3, ale ja poczekam aż będzie tani. Na bank będą go dołączać do nowych konsoli i cena spadnie do 50 zeta.
3. NFS Run to kuuuuupa. Zobacz na YT jakikolwiek gameplay. Dramat. 30 zeta bym za to nie dał.was79 - Pią 21 Paź, 2011 Masz pomuka w moim pimpie
Dobry przepis, pogramy zatem w multi MW3.
Co do Batmana to zobaczę, bo zapomniałem jeszcze, że 15.11 premiera assassin's creed - nie ma co giercowa jesień się szykuje