Anonymous - Śro 12 Paź, 2011 Obczaiłem ilość przejechanych kilometrów... leszcze z was (Was nie)
ale to przez 40lvl w SpecB...PiTT - Śro 12 Paź, 2011 ściągam dzisiaj update GT5, zobaczymy co pozmieniali
dostałem też info że Forza3 będzie do odebrania 14.10
podobno pojawiło się już UFC3, może być fajna siekaanjas - Śro 12 Paź, 2011
PiTT napisał/a:
jak chcesz u mnie możesz odebrać dziś... PiTT - Śro 12 Paź, 2011
anjas napisał/a:
PiTT napisał/a:
jak chcesz u mnie możesz odebrać dziś...
ja zamówiłem oficjalnie w EURO a nie jakieś lewizny anjas - Śro 12 Paź, 2011
PiTT napisał/a:
ja zamówiłem oficjalnie w EURO a nie jakieś lewizny
ależ żadne lewizny, mam tą forzę w oryginale już jakiś czas.PiTT - Śro 12 Paź, 2011 forza 4, FORZA 4
będzie spokój?!
anjas - Śro 12 Paź, 2011 aaa, to trzeba było od razu mówić...
Premiera Forzy 4 była wczoraj... Ale oczywiście Polska jest w dupę bita przez zachód i u nas premiera jest dopiero czternastego... Ech... gdyby Kaczyński rządził byłoby inaczej...Cartoon - Śro 12 Paź, 2011 Odpaliłem właśnie update GT5- będzie za 10 minut PiTT - Śro 12 Paź, 2011 update ściągnięty i muszę powiedzieć... on robi robotę!
chyba faktycznie poprawili grafikę bo wygląda bardzo ładnie
jeździ się jakoś lepiej...
odpaliłem potem demko forzy4 i niestety muszę przyznać że graficznie gorzej wygląda niż gt5
za to same modele aut w forzie to coś cudownego
a może jakość gorsza bo mam jeszcze x'a z początku produkcji, na kablach componentowych a nie hdmi, jak myślicie?anjas - Śro 12 Paź, 2011 podobno nie zobaczysz różnicy pomiędzy hdmi a componentemPiTT - Śro 12 Paź, 2011
anjas napisał/a:
podobno nie zobaczysz różnicy pomiędzy hdmi a componentem
ja nie zobaczę? ja nie zobaczę?!
phii...
pP - Czw 13 Paź, 2011 a ja mam tą aktualizację i większośc zmian jest tylko na papierze...
np. przewijanie powtórek..nie ma płynnej regulacji tylko skokowa Michał - Czw 13 Paź, 2011 Grał ktoś w RAGE ?
http://www.rage.com/plVlodarsky - Czw 13 Paź, 2011 ja zrobiłem sobie przerwę na Dirta 2 i z sąsiadem z góry tniemy w teamie na sieci a to jeden trzyma wszystkich a drugi leci po punkty a to drugi różnie bywa anjas - Pią 14 Paź, 2011 znacie jakiś serwis w wawie, gdzie by mi od ręki naprawili xboxa?