rallyfilip, prowadzi w klasie 1 jarek-malopolska - Czw 29 Lis, 2012 Kiedy nowy termin finałowej rundy SJS MAXI w Łapanowie?Sawi23 - Czw 29 Lis, 2012 chyba nieprędko ten weekend Barbórka, 9.12 są 3 imprezy (WRT, Dębno, Biecz), myślę że najwcześniej 15.12
Zimowy Rally Oes z BMW Cup o Puchar Wójta Gminy Dębno - 9.12.2012r.
Auto Moto Klub Tarnowski oraz Wójt Gminy Dębno zapraszają 9 grudnia na zawody samochodowe dla kierowców-amatorów pn. "Zimowy Rally Oes o Puchar Wójta Gminy Dębno".
Każdy z zawodników pokona 4 razy asfaltowy odcinek drogowy Dębno-Godów o długości 1,7 km. (pierwszy przejazd treningowy z pomiarem czasu nie będzie liczony do klasyfikacji)
Dodatkowo po badaniu technicznym, każda z załóg może zapoznać się z trasą (dozwolone 2 przejazdy, max. 30 km/h).
Trasa Rally Oes'u przebiegać będzie po wydłużonym odcinku "I Wyścigu Zamkowego" organizowanego w maju br. przez nasz klub.
Typowo rajdowa trasa charakteryzuje się dużą liczbą zakrętów, szczytów i mamy nadzieję, że zadowoli nawet najbardziej wymagających kierowców.
W klasie otwartej dopuszczamy możliwość używania opon bez homologacji drogowej "E" zgodnych z regulaminem FIA.
Limit zgłoszeń: 60
Zgłoszenia przyjmujemy do 07.12.2012r. o kolejności przyjęcia decyduje data wpłaty wpisowego.
Do startu zostaną dopuszczeni kierowcy posiadający prawo jazdy, kask oraz sprawny samochód z OC i NW.
Pilot nieobowiązkowy.olek - Pią 07 Gru, 2012 rejon warszawa widzi sie dzis gdzies pofruwac? Kamill - Pią 07 Gru, 2012
olek napisał/a:
rejon warszawa widzi sie dzis gdzies pofruwac?
Dzisiaj to forum subaru albo evo może gdzieś polatać rundi - Pią 07 Gru, 2012 19 Będziński Rally Sprint już w niedzielę.
www.zamkowy.org
Zapraszam.speed555 - Pon 04 Lut, 2013 Race Rent Cup 2013 - 03.03.2013r.
Dębno, 60 km od Krakowa, 20 km od Krakowa.
Pula nagród 7000 zł w gotówce.
http://amktarnow.com/inde...show_all&no=550
Zapraszam:)Janusz - Pon 04 Lut, 2013 kurde nieźle tylko troche daleko bo ja to tam mam ponad 100 km Były juz jakieś zawody tam kiedyś rozgrywane ?? czy to dziewiczy teren ??speed555 - Pon 04 Lut, 2013 Był zimowy oes po tej trasie 2 miesiace temu: http://www.youtube.com/watch?v=K0wmI_HmnkE
Klasa OPEN – I miejsce – 2000 zł
Klasa EVO-STI – I miejsce 2000 zł
Pozostałe klasy – I miejsca po 500 zł
Klasyfikacja generalna – I miejsce 1000 złjarek-malopolska - Pon 04 Lut, 2013 Janusz, na mucharzu sa jakies sprinty/pojezdzawki? przejezdzałem tam dziś bo mnie tak nawigacja wyprowadziła i jakies tasmy były porozwieszane... Czy to jeszcze wisi po ostatniej eliminacji RSMP do teraz? speed555 - Pon 04 Lut, 2013 Ostatnio chyba jakies zdjecia z testów widziałem z MucharzaJanusz - Pon 04 Lut, 2013
jarek-malopolska napisał/a:
Janusz, na mucharzu sa jakies sprinty/pojezdzawki?
nic takiego tam nie ma ale cały czas tam sa roboty prowadzone w związku z budowa zapory może to ich sprawka, ja tam nic takiego nie widziałem bo jeżdżę tam zazwyczaj w nocy.
Apropo, jest gdzieś jakiś kalendarz sprintów w małopolsce, albo coś takiego ?? czy trzeba sprawdzać strony wszystkich automobilklubów w rejonie ??
kurde kusi mnie zeby sie wybrać tylko martwi mnie trochę pogoda bo z opon mam tylko zajechane i docięte r888