Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Marek23 - Pią 30 Mar, 2012 No dzięki, do końca nie jestem zajarany, bo do czego innego przywyklem. Ale ważne żeby auto spełniło swoją funkcję i pomogło mi zarabiać na inne motoryzacyjne zachcianki. Zobaczymy... Pimpa nie zrobię ,ale fotke cykne dla was chłopaki Szczególnie dla Michała, wiem,że srogo się jara Octą jozekrj - Pią 30 Mar, 2012 http://otomoto.pl/ford-fo...tml#description
jakieś eksperckie info o ff2fl i 2.0tdci??nox - Pią 30 Mar, 2012
Marek23 napisał/a:
Mick napisał/a:
Marek, fur już zamówiony? Powiedz mniej więcej jakie koszta takiego dupowoza tak finalnie
Leasing 105,7% przy pierwszej wpłacie 45% wartości brutto fury. Octavian z metalikiem, ksenami, pakietem s., 8 glosników(bez radia, kupie uzywana ori navi), tempomatem i jeszcze paroma popsuty to okolo 85 k w zależności jak się dogadasz. Od tego oczywiście odliczamy podatki, więc jest ok.
spoko podatki ale to i tak max 6 k zł czy coś się zmieniło ??Michał - Pią 30 Mar, 2012 Maras nie poruchasz w tym odcinku
huk z tym, oby sie nie psuła i mało paliła. O!
a o fote poprosze Marek23 - Pią 30 Mar, 2012
nox napisał/a:
spoko podatki ale to i tak max 6 k zł czy coś się zmieniło ??
Nie,ale z reszty dochodowy...
Michał spoko, foty będą Bart - Pią 30 Mar, 2012 tak dużo jeździsz, ciągle o jakichś biznesach mowa, dochodach, podatkach - ta oktawia to na taksówkę?
Marek23 - Pią 30 Mar, 2012 Nie, ciagne tajle do vw z nimiec....Bart - Pią 30 Mar, 2012 ja felgi do makaronów, podobna branża Marek23 - Pią 30 Mar, 2012 Mozemy kiedys razem kurs zrobic...was79 - Sob 31 Mar, 2012 Jakarti - Czw 05 Kwi, 2012
Maciusiowy napisał/a:
np. z dodatkowym podszyciem pasa (żeby klamra nie stukała o słupek),
jakze mnie to wnerwia w CLIO Marek23 - Pią 06 Kwi, 2012 Kurde, dziś ogłądałem ceny na Octe RS tdi i z tym wyposażeniem po dobrym rabacie to serio jest niezły deal. No i RS, nawet Anjas sie jara...anjas - Pią 06 Kwi, 2012
Marek23 napisał/a:
No i RS, nawet Anjas sie jara...
+100pum - Pią 06 Kwi, 2012 czy to na pewno jeszcze hh.org? mi - Pią 06 Kwi, 2012 hh.org - 30 lat później.