HH.ORG na Torze - Wyrazów z ytrc.pl 17 kwietnia (niedziela)
M - Pon 18 Kwi, 2011 Wygląda jakbyś nie miał stabilizatora z przoduJanusz - Pon 18 Kwi, 2011 ooo tu tez ładnie widać ze jednak zawias coś tam pracuje Yarko - Pon 18 Kwi, 2011 Anonymous - Pon 18 Kwi, 2011
Janusz napisał/a:
picasweb
Musisz mieć Picasse i rzez to przesyłaćJanusz - Pon 18 Kwi, 2011
Cytat:
Musisz mieć Picasse i rzez to przesyłać
próbowałem, wyskoczył mi komunikat ze moje konto google nie ma takiej opcji.... Ty możesz załadować?? jak tak to wyśle Ci link pobierzesz sobie paczkę na dysk i wrzucisz w neta, bo bez sensu zeby każdy sobie to na dysk pobierał Anonymous - Pon 18 Kwi, 2011 dawajAnonymous - Pon 18 Kwi, 2011 Zdjątka sie wczytują https://picasaweb.google.com/108193028998713080318/WyrazowYtrc#ade - Pon 18 Kwi, 2011
Janusz napisał/a:
mi napisał/a:
to chyba to:
tak to to, Lato 41.81..
mi napisał/a:
eeee - teraz patrzę na to, co wkleiłem i jakieś mega dobre warunki musiały być, a czasy do tabelki nie wpisane.
raz ze było cieplej, wiec lepiej asfalt kleił... a dwa ze tor byłw duzo lepszym stanie... i można było bardziej po tarkach atakować... pamiętam jak tam gdzie prostowałem focusem to teraz clio przekopywałem piasek
ja tam sporo sie poprawilem od tamtego wyrazowa ostatnio, mimo seryjnego zawiasu:d wiec wcale na tym upalaniu dawno temu nie byly jakies super warunki:d
jakby nie patrzec januszek teraz jestes miszczu:DJanusz - Pon 18 Kwi, 2011
tylko czemu te fotki tak dziwnie załadowało?? od konca ?? Marek23 - Pon 18 Kwi, 2011 Janusz nr 1? O Ty Brutusie...Anonymous - Pon 18 Kwi, 2011 Rabarbar mówi (ten w zielonym) : wypierdalaj ogrze z bmw
bizon - Pon 18 Kwi, 2011 janusz, niezle ci buja ta fure
musisz chyba wpasc na jakis spot do chlopakow hądziarzy, oni ci pokaza jak zrobic betonowy zawias martin.h - Pon 18 Kwi, 2011
Czesio napisał/a:
Rabarbar mówi (ten w zielonym) : szybko leci ogrze z bmw