no name - Pią 02 Gru, 2011 Ja tam jakąś wlepe na cienkiego mogę przyjąc,
przynajmniej buda będzie sztywniejsza Vlodarsky - Pią 02 Gru, 2011
Greg napisał/a:
Kto to robił?
Podobno największa sława w tym temacie. Mówił mi, że za małe światło między krawędzią czerni a napisem Vlodarsky to prawda ale jest niebanalny zabieg stylistyczny, analogicznie z racing-..., z prawej to samo - napisy za blisko flagi aby nie rzucały się za bardzo w oczy, a millers oils powinno byc minimalnie mniejsze zeby światła się wyrównały jeśli chcemy, żeby grało drugie skrzypce. Jeśli Millers ma być na pierwszym planie sugerował właśnie tak.
Moim zdaniem napisy faktycznie za blisko flagi... chciałbym jednak tak zostawić bo mi się tak bardzo podoba. Zawsze jeśli to się nie będzie podobało szerszej publiczności można zmienić.
PiTT napisał/a:
ja bym millersa mniejszego zrobil a powiekszyl Vlodarsky Racing
No właśnie założenie takie, że Millers Oils ma tu się rzucać bardziej w oczy niż VR.
Dzięki za sugestie ! Macie pomuki !no name - Pią 02 Gru, 2011 Vlodarsky, ja o tych lepach to poważnie pisałem jak coś.
Cienki przemieszcza się po wawie więc zawsze ktoś zobaczy i może skorzysta.Vlodarsky - Pią 02 Gru, 2011 Dobrze, dobrze dziękuję no name - Pią 02 Gru, 2011 Luzik Greg - Czw 15 Gru, 2011 Uprzejmie wnioskuję o wpisanie mojej floty na pierwszy, najbliższy możliwy termin. mi - Czw 15 Gru, 2011 ...a ja chciałem podziękować za kolejną dostawę oleju do Tojki. Ależ tego idzie!Vlodarsky - Czw 15 Gru, 2011
Greg napisał/a:
Uprzejmie wnioskuję o wpisanie mojej floty na pierwszy, najbliższy możliwy termin.
grubym flamastrem wpisałem na 17 czerwca 2012 Greg - Czw 15 Gru, 2011
Vlodarsky napisał/a:
Greg napisał/a:
Uprzejmie wnioskuję o wpisanie mojej floty na pierwszy, najbliższy możliwy termin.
grubym flamastrem wpisałem na 17 czerwca 2012
Chciałeś chyba napisać 2013? M - Czw 15 Gru, 2011 Mnie Marek wpisał na 2014 siema - Czw 15 Gru, 2011 Sprzedałem Saxo, oceniam że zwolnił się Markowi cały kwartał Vlodarsky - Czw 15 Gru, 2011 Wydaje mi się, że do was chłopaki jeszcze nie dotarło przez te parę lat, że nie naprawiam samochodów komercyjnie. Robię to tylko dla Was (moich kolegów ) wieczorami z pasji. Przeliczcie sobie rozłożenie i złożenie dwóch samochodów do zera i od zera do całości pracując po 8 godzin tygodniowo. Panowie nigdzie się nie śpieszę Nie naciskajcie - po mału spokojnie i dokładnie.Jakarti - Czw 15 Gru, 2011 Greg - Czw 15 Gru, 2011 A kto tu naciska?
Po prostu tęsknimy. CHRZANEK - Czw 15 Gru, 2011 Marku - chciałbym złożyć u Ciebie samochód od zera do jednego.