14.00, Polsat i RTLmichool_vt - Nie 09 Maj, 2010 mozna streama przez internet odpalic z relacja bbc, ale trzeba sobie poszukac, na www.justin.tv zapewne bedziemartin.h - Nie 09 Maj, 2010
Gaydek napisał/a:
14.00, Polsat
Dlaczego taka minka? Podobno dzisiaj Borowczyka ma zastąpić Pudzian.Michał - Nie 09 Maj, 2010 właśnie też tego nie zrozumiałem
Gaydek w końcu od 15 lat ogląda F1 ( jak kazdy ostatnio ) i jest ekspertem w tym temacie, dla niego to chyba wstyd nie wiedzieć o której jest wyścig ...M - Nie 09 Maj, 2010 Wiadomo kiedy debiut w F1 Marcina Kolasy? On bije Kubicę na głowę przecież.Gaydek - Nie 09 Maj, 2010
michool_vt napisał/a:
mozna streama przez internet odpalic z relacja bbc, ale trzeba sobie poszukac, na www.justin.tv zapewne bedzie
Już coś pokazują. Dzięki za linka.
martin.h napisał/a:
Dlaczego taka minka? Podobno dzisiaj Borowczyka ma zastąpić Pudzian.
OK
Cytat:
Gaydek w końcu od 15 lat ogląda F1 ( jak kazdy ostatnio ) i jest ekspertem w tym temacie, dla niego to chyba wstyd nie wiedzieć o której jest wyścig ...
?
Minka dotyczy Polsatu .Michał - Nie 09 Maj, 2010 aaaa
to sorry
peace !!Gaydek - Nie 09 Maj, 2010 Stf - Nie 09 Maj, 2010 no to lecimy 5 miejsce obstawiam.PGmaster - Nie 09 Maj, 2010 No i Kubica 8
Hamilton urwał na okrazenie przed meta ps - Nie 09 Maj, 2010 wyscig raczej z tych
RK nie zaistnial. Gdyby nie fatalny poczatek, to 6 miejsce bylo realne. Ktos widzial co tam sie stalo? Na jednym z pierwszych zakretow jakis mocny poslizg byl, nie?Stf - Nie 09 Maj, 2010 ta. de la rosa chyba chciał go zamknąć i się pykneli. nuda. jak zwykle hamowi nie dali kary za groźny wyjazd z boksów- za to ukarali bueamiego za dużo łagodniejsze zagrożenie. żenada.bizon - Nie 09 Maj, 2010 fajnie, ze lewis urwal. poza tym przez pare kolek fajnie bylo popatrzec jak schumi vettela bez stresu elegancko zamyka. poza tym nuda, ale robi zarobil pare punktow, jest git.106 - Nie 09 Maj, 2010
ps napisał/a:
wyscig raczej z tych
hehe poszedlem spac w polowie Cartoon - Nie 09 Maj, 2010 eeee..... zasnąłem przy 40 okrążeniu... obudziłem się jak rozdawali medale