Zobaczymy, ale w tym tygodniu już nie dam rady załatwić wszystkiego.GeKo - Czw 09 Lip, 2009 Ta trasa jest zajebista, jak tylko sypało śniegiem to zawsze tamtędy śmigałem na uczelnie.fydi - Sob 11 Lip, 2009 hello. nie wiem czy nie będę musiał kupić michy olejowej, bo ma jakieś pęknięcie. Czy pasuje od jakiegoś innego badziewia? megane lub laguna 2,0?106 - Sob 11 Lip, 2009 francuz jak w pysk strzelil
jeszcze nie wyjechal a juz trzeba naprawiac
ruszylo sie cos z papierami?Niemy - Sob 11 Lip, 2009 jak jest pęknięta to pospawać, po co kupować nowafydi - Sob 11 Lip, 2009
Cytat:
ruszylo sie cos z papierami?
no są teraz w Lbl i czekają na poniedziałek
106 napisał/a:
francuz jak w pysk strzelil
jeszcze nie wyjechal a juz trzeba naprawiac
właśnie nie wiem czy trzeba naprawiać, bo tego nie widziałem i rozmawiałem z osobą która ma małą wiedzę na ten temat. jak trzeba wymienić miskę to tam zrobię rozpierduchę, bo olej już wlali nowy Niemy - Sob 11 Lip, 2009 spuszczasz olej do baniaka, odkręcasz miskę, spawasz, szlifujesz, myjesz, zakładasz, wlewasz olej i jest gitfydi - Czw 23 Lip, 2009 Zarejestrowany! Ubezpieczony! Pierwsze kilometry zrobione! Szok! Super auto. Mam duży respekt do niego. Wszystko działa, auto robi na prawdę dobre wrażenie
Dziękuję k-mart (jutro zadzwonię do Twojego Ojca, bo dzisiaj nie zdążyłem)106 - Czw 23 Lip, 2009 czli to jest to?
warto bylo zamienic vts na williamsa.... fydi - Czw 23 Lip, 2009
106 napisał/a:
warto bylo zamienic vts na williamsa....
tak, na 100% warto byłoMisiek_lbn - Czw 23 Lip, 2009 gratki fydi, pamiętaj, następnym razem widzimy się w lbn CHRZANEK - Czw 23 Lip, 2009 Fydi dajesz Grzesiek VTS - Czw 23 Lip, 2009
fydi napisał/a:
Zarejestrowany! Ubezpieczony! Pierwsze kilometry zrobione! Szok! Super auto. Mam duży respekt do niego. Wszystko działa, auto robi na prawdę dobre wrażenie
Dziękuję k-mart (jutro zadzwonię do Twojego Ojca, bo dzisiaj nie zdążyłem)