To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - EURO 2008

lukp - Pon 16 Cze, 2008

porażka tylko Artur pokazał klasę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stf - Pon 16 Cze, 2008

noo. co by złudzeń nie było że sędzia winny.
Anonymous - Pon 16 Cze, 2008

mikson napisał/a:

a myślałeś że wygramy? :lol2:

po cichu liczyłem na remis
ale ruszali się jak muchy w smole....

widzieliscie jak pod koniec Wawrzyniak nieskutecznie splunal po jakies akcji i sie w efekcie sam sie ocharał? :lol2:

podsumowanie mistrzostw.

JIMEK napisał/a:
widzieliscie jak pod koniec Wawrzyniak nieskutecznie splunal po jakies akcji i sie w efekcie sam sie ocharał? :lol2:

podsumowanie mistrzostw.

a tego nie zauważyłem
dobre, dobre
esencja :jupi:

Młody Papież - Wto 17 Cze, 2008

Jimek, to juz kolejna taka akcja... podczas meczu francja-holandia jakiś żabojad też sie jebany ufajdał ;D

Polakko oczywiście nic nie grali... szkoda tylko Leo... no i oczywiście Artura...

k-mart - Wto 17 Cze, 2008

JIMEK napisał/a:

Wypowiedz anty-patriotyczna

To ostanie ostrzezenie.

Inaczej degraduje do szaraka.

:rotfl:

Jakarti - Wto 17 Cze, 2008

michool_vt napisał/a:
moze mi ktos wytlumaczyc o co chodzi z tym krzynowkiem?

jak to??

Krzynowek rozwiazuje krzyzowki i dlatego ma taka szczeke :D

Anonymous - Wto 17 Cze, 2008

kurwa no jak oni garaja :ban: co za pizdy
Vlodarsky - Wto 17 Cze, 2008

Generalnie to ja dochodzę do wniosku takiego :
Ja wstaje rano i idę do pracy, tam pracuje cały dzień i czasem dużo dłużej - mam z tego jakiś tam śmieszny grosz ale staram się to robić jak najlepiej - błędy popełniam ale raz na długi czas bo jestem tylko człowiekiem.

Piłkarze wstają jak się wyśpią, idą do pracy (grać w piłkę) grają, grają,grają grają, grają i jeszcze raz grają... jak ktoś pierdnie to pięciu lekarzy masuje mu łydkę, jak kogoś zaboli główka albo paluszek to mogą odpocząć. Zarabiają misięcznie tyle ile ja rocznie albo ja przez dwa-trzy lata... mają wypasione fury, swoich kibiców itd...
WIęC DLACZEGO ONI PRACUJąC CODZIENNIE Z PIłKą NIE Są W STANIE TRAFIć W TO TAKIE BIAłE PROSTOKąTNE ?????? CZY TO K.U.RWA TAKIE TRUDNE ??????

i takie podsumowanie

taki ja - pracuje - praktycznie nie popełniam błędów i zarabiam dajmy na to 1500 zł
taki Krzynówek, Ebi albo inny gamoń bez szkoły - pracuje - tylko i wyłącznie popełniają błędy i zarabiają Bóg wie ile...

głupie gamonie... gra to ich życie a nie potrafią nic do tej pory - chyba czas umierać i przekazać pałeczkę młodszym nieudacznikom...

Bad-i - Wto 17 Cze, 2008

Vlodziu poniewaz sam trenowalem 18 lat to postaram sie odpowiedziec Tobie w najprostszy sposob z mozliwych.

Ty pracujesz codziennie, cos tam sobie skladasz naprawiasz itd..... Myslisz ze nie popelniasz bledow i ze jestes mistrz (nie obieraj tego negatywnie). Teraz robia mistrzostwa Europy w serwisowaniu samochodow.

Jedziesz nastawiony przez naszego "Leo" jako pewniak, zaczynasz zawody a na przeciwko dostajesz podobnego mechanika do ciebie ktory skutecznie ci przeszkadza w zmianie kola. Ty zakladasz jedno a On juz zdjac ci kolejne dwa. Myslisz sobie co jest kur...... przeciez robilem to przez tyle lat jak On moze robic to szybciej - a jednak tak On moze. Zdejmuje trzy kola zanim ty zalozysz jedno i dostajesz 3:0.

Pamietaj ze mozesz trenowac, ciezko pracowac nawet przez 20 lat i nic nie osiagnac bo zawsze znajdzie sie ktos lepszy lub bardziej utalentowany (o szczesciu nie wspominajac)

:]

Bad-i napisał/a:
Vlodziu poniewaz sam trenowalem 18 lat to postaram sie odpowiedziec Tobie w najprostszy sposob z mozliwych.

Ty pracujesz codziennie, cos tam sobie skladasz naprawiasz itd..... Myslisz ze nie popelniasz bledow i ze jestes mistrz (nie obieraj tego negatywnie). Teraz robia mistrzostwa Europy w serwisowaniu samochodow.

Jedziesz nastawiony przez naszego "Leo" jako pewniak, zaczynasz zawody a na przeciwko dostajesz podobnego mechanika do ciebie ktory skutecznie ci przeszkadza w zmianie kola. Ty zakladasz jedno a On juz zdjac ci kolejne dwa. Myslisz sobie co jest kur...... przeciez robilem to przez tyle lat jak On moze robic to szybciej - a jednak tak On moze. Zdejmuje trzy kola zanim ty zalozysz jedno i dostajesz 3:0.

Pamietaj ze mozesz trenowac, ciezko pracowac nawet przez 20 lat i nic nie osiagnac bo zawsze znajdzie sie ktos lepszy lub bardziej utalentowany (o szczesciu nie wspominajac)

też coś tam sobie trenuje i powiem Ci, że masz rację w pewnym sensie tylko...

ONI SIę PRZYGOTOWUJą CODZIENNIE DO TYCH SPOTKAń !!! a nie mogą trafić w zajebiście duży biały prostokąt... może ja bym zdjął jedno koło a ktoś inny dwa w tym czasie ale ja bym to jedno zdjął a oni nawet nie mogą trafić kluczem w śruby do tego koła. Kumasz o co mi chodzi ? gdyby mi ktoś płacił za to, że coś s.p.ie.rdol.e to bym to robił na pałe bo po co się starać ?

Bad-i czy jak coś w pracy spieprzysz to płacą Ci za to ? czy wręcz odwrotnie ?

Bad-i napisał/a:
zawsze znajdzie sie ktos lepszy

to znajdź kogoś gorszego dla naszych chłopaków... tylko w jakimś meczu o coś a nie towarzyskim. Według mnie jeśli ktoś się nie sprawdza, nie chce trenować, nie zależy mu, ma dość pieniędzy i wszystko mu zwisa po kolana to taką osobę należy zwolnić z pracy-treningów i niech reklamuje pepsi albo inne kredyty mieszkaniowe.

M - Wto 17 Cze, 2008

BaRtO_206GT napisał/a:
mAbZ napisał/a:
Marcel 08 napisał/a:
a ty polak czy szwed w koncu jestes ??
jak ci szwedzkie komentarze przeszkadzaja to moze kup sobie cyfrowy polsat ....

Jak się masz czepiać dla samego czepiania to mogę ci dać na psychologa :crazy:

mabz wez sie czlowieku odpier.dol i spierd.alaj na szwedzkie forum o Hondach!!!

Po raz kolejny apeluje do czerwonych o usuniecie tego czlowieka z forum, bo mnie (i nie tylko mnie) krew zalewa jak czytam co on wypisuje.

Barto zluzuj poslady

Bad-i - Wto 17 Cze, 2008

Vlodziu to pomysl teraz o czyms takim. W wieku 16 lat nie chodzilem do szkoly, trenowalem 3 razy dziennie wkladajac w to cale serce i wolny czas. Nie wiedzialem co to prywatki, dziewczyny, piwo a nawet cola. Spedzilem pol roku przygotowywujac sie do mistrzost polski w meksyku zapitalajac kondycje i silke itd......

Wrocilem do Polski, myslalem ze wyjde na kort i nie ma mocnych. Tak sie stalo ze przegralem w I rundzie - i co wtedy czy moi rodzice powinni zabrac mi rakiety i zakonczyc kariere. Na cale szczescie tego nie zrobili i juz pol roku pozniej zdobylem brazowy medal gdzie wydywalo by sie ze formy juz nie ma.

Nie mozesz az tak krytykowac chlopakow, ja wierze ze mimo wszytko wiekszosc z nich bardzo ciezko to przezyje. Wiem jacy sa pilkarze bo bylem na kilku imprezach wlasnie z Borucem i Saganem, ale jezeli chodzi o trening to daja z siebie wszystko.

Jezeli poruszamy temat pieniedzy..... hmmm zarabiaja tyle bo to taki sport. Niestety ale im bardziej popularny tym wiecej musisz aktorom placic. ;)

Dobra - przekonałeś mnie - nic już nie mówię. Poprostu nie będe oglądał jak grają. Ja mogę tylko zobaczyć jak Boruc miażdży napastników a reszta mnie przestaje interesować.
Ja się do sportu zawodowego nie nadawałem więc się do niego nie pchałem. I dzisiaj sobie tylko czasem poprawiam kondycję. Może inni powinni iść moją drogą ? i się zastanowić do czego się nadają a do czego nie ?