HH.ORG na Torze - Karting - VI el. xx kwietnia 2009 ???
KonradMK - Śro 29 Sie, 2007 sie wie 206 Gti - Śro 29 Sie, 2007
FreeMan napisał/a:
ile wogole planujemy eliminacji ?
KT.2 - "Wyścigi"
2. Każdy jedzie maksimum 2 razy i wybieramy lepszy czas do punktacji.
2.1. Jeździmy 10 eliminacji,
2.2. RAZ w miesiącu lub 2 razy w miesiącu
2.4. Stawiamy na systematycznosc
PKT.3 - "Nagrody & Dypolomy"
3. Na każdych zawodach zrzucamy sie po 5zł na puchar dla 3 najszybszych zawodników,
3.1. Reszta startujących obecnych na ostatniej eliminacji dostaje pamiątkowe dypolomy
Jeszcze 8 wyścigów !!!!!!!!!!!!11
Marcelli Popraw prosze tabele ....
1. Dodaj Badiego
2.JAk za 1 miejsce jest 12 ptk . to ja poprosze 24 ptk D: a nie 23KonradMK - Śro 29 Sie, 2007 mam nadzieję że następnym razem będą tylko 3 osoby i dostanę trochę punktów 206 Gti - Śro 29 Sie, 2007
KonradMK napisał/a:
mam nadzieję że następnym razem będą tylko 3 osoby i dostanę trochę punktów
DK nie potrzebuje punktów .... On zbiera Punkty RESPECTU !!!!! Ziooomm .. a w tej klasyfikacji jestes absolutnym Mistrzem !Bad-i - Śro 29 Sie, 2007 jedyne co ja bym jeszcze zrobil - to na koniec sezonu wywalil z punktacji najgorsza eliminacje dla danego zawdonika. To pozwoli wyeliminowac jakas wpadke lub tez nieobecnosc na jednej z rund. Jak wiadomo nie kazdy bedzie zawsze mogl sie stawic na zawody wyścigowe KonradMK - Śro 29 Sie, 2007
206 Gti napisał/a:
KonradMK napisał/a:
mam nadzieję że następnym razem będą tylko 3 osoby i dostanę trochę punktów
DK nie potrzebuje punktów .... On zbiera Punkty RESPECTU
hehehe dobre :564:
tzw punkty pocieszenia Maciek - Śro 29 Sie, 2007 Można kondzia wystawić w jakis oficjalnych zawodach KonradMK - Śro 29 Sie, 2007 jak zwykle macie polewkę gnojkiMaciek - Śro 29 Sie, 2007 Robił ktoś wogóle zdjęcia?Anonymous - Czw 30 Sie, 2007 Zaraz poparwie, ale na 1 eliminacji było 9 zawodników wiec pkt sie inaczej rozłozyły po porstu
co do czasu trwania i ilosci to chyba zatwierdzilicie "regulamin" i 10 eliminacji bedzie git czy np 2xBC + 2xC + 2ximola + 1x zakoncznie na wybranym torze co daje 7 eliminacjiBad-i - Czw 30 Sie, 2007 Marcel nei wiem czy inne osoby sie zgodza, ale chyba lepiej bylo by zrobic od 10 pkt do 1 dla pierwszej 10ki i tyle. Albo tak jak w F1
Jezeli sie zglosi np 15 osob to musza punktowac i tyleFreeMan - Czw 30 Sie, 2007 ja jestem za minimum 10 eliminacjami.... wieksza mozliwosc rywalizacji...
Bad-i napisał/a:
jedyne co ja bym jeszcze zrobil - to na koniec sezonu wywalil z punktacji najgorsza eliminacje dla danego zawdonika. To pozwoli wyeliminowac jakas wpadke lub tez nieobecnosc na jednej z rund. Jak wiadomo nie kazdy bedzie zawsze mogl sie stawic na zawody wyścigowe
jestem za.... to fajna opcja....Anonymous - Czw 30 Sie, 2007 mam plan
ustalcie fakty co do regulaminu jakos wew niebiescy i cos sie zmieni, ale nie wiem czy w trakcie trwania sezonu jest sens - mozna by to zostawic np na nastepna edycje - moze sie odbedzie - a mam pewnie pomysl juz jakby ja urozmaicic
co do pkt wydaje mi sie ze pkt 12 za 1 i 1 za 10 jest OK, ale mozna zrobic 10 za 1 i 1 za 10, jak w F1 tez to jest do przyjecia, ale to juz zostawiam wam
jezeli chodzi o wyrzucenie 1 eliminacji to osobiscie jestem za systematycznoscia z uwagi na to ze termin eliminacji jest ustalony z miesiecznym wyprzedzeniem wiec jakos mozna sobie zaplanowac wolny czas, ale zawsze cos moze wypasc
Panowie zostawiam wam tematy do rozpatrzenia i wracam w pt i mam nadzieje,ze nie bedzie jakies rewolucji strasznej
ps kondziu DK to Donky Kong Bad-i - Czw 30 Sie, 2007 to ja bym byl za dwiema zmianami:
2. ilosc eliminacji
po wszystkich eliminacjach wyrzucamy jedną "najsłabszą" eliminację
powyzsze zmiany moga byc wprowadzone nawet teraz - nikomu to nie zaszkodzi a wrecz przeciwnieCHRZANEK - Czw 30 Sie, 2007 Sluchajcie Pany z Wawy:
Po pierwsze BIG THX za zajebistą zabawe i atmosfere.
Po drugie dla mnie liczyl sie fun a nie wynik, choć napinalem sie jak każdy
Po trzecie żaluje ze mieszkam tak daleko bo... mam daleko
Bylo fajnie i milo
PS: Jakarti jeszcze raz sorx - pokutują rallycrosowe przyzwyczajenia