i tak czy siak kończymy na Kondzia dupie KonradMK - Śro 07 Lis, 2007 ale barto liże lepiej qbus - Śro 07 Lis, 2007 fajnie ze macie takie pojezdzawki w tygodniu... ale czemu tak malo startujacych? gratki za kolejna mete, to sie liczy chyba bardzo.Anonymous - Śro 07 Lis, 2007
KonradMK napisał/a:
ale barto liże lepiej
barto smyra idealnie, ale pamietaj kondziu nastepnym razem umyj dupe,zeby nasze konie miały czysta stajnie Anonymous - Śro 07 Lis, 2007
qbus napisał/a:
fajnie ze macie takie pojezdzawki w tygodniu... ale czemu tak malo startujacych? gratki za kolejna mete, to sie liczy chyba bardzo.
z frekwencja jest róznie, albo 30 albo 15 aut przewaznie jest zalezy jak sie chlopakom wolny czas w tyg trafiKonradMK - Śro 07 Lis, 2007
Marcel 08 napisał/a:
KonradMK napisał/a:
ale barto liże lepiej
barto smyra idealnie,
ale pamietaj kondziu nastepnym razem umyj dupe,
zeby nasze konie miały czysta stajnie
ziom zarymowałeś jak jakaś peja normalnie Anonymous - Czw 08 Lis, 2007 saxorulez, I tak i nie saxorulez - Czw 08 Lis, 2007
Ref napisał/a:
saxorulez, I tak i nie
podyskutujemy?
Jeśli Ty i ja stajemy na kresce, ruszamy, 1,2 jestem z przodu i na 3 cim biegu mnie dochodzisz ale na mecie jestem o zderzak z przodu i prawdopodobnie gdyby było jeszcze 30m to byś wygrał to kto jest zwycięzcą?anjas - Czw 08 Lis, 2007
saxorulez napisał/a:
Jeśli Ty i ja stajemy na kresce, ruszamy, 1,2 jestem z przodu i na 3 cim biegu mnie dochodzisz ale na mecie jestem o zderzak z przodu i prawdopodobnie gdyby było jeszcze 30m to byś wygrał to kto jest zwycięzcą?
ja wiem, ja wiem!!!
ten jest zwyciezcą kto jest pierwszy na mecie...
...tak? saxorulez - Czw 08 Lis, 2007 tak..
i nie ma większych lub mniejszych zwycięśtw
czy jeśli spadnie deszcz na przed ostatnim okrążeniu F1 i czołówka jedzie na slicku a maruderzy na oponie deszczowej i wyprzedzą ich na 3 ostatnich zakrętach to nie jest zwycieśtwo?
czy jak jedziesz w rajdzie Orlen na którym zawsze wygrywa Hołek a któregoś razu on nie przyjeżdza i wygrywa zwodnik X to nie jest zwyciestwo?
Ref - nie ma dyskusji nad zwycieśtwem w klasie.BaRtO_206GT - Czw 08 Lis, 2007 Ref nie wziales jednej rzeczy pod uwage 106-tka Marcela nie jest najszybsza 106-tka w Polsce tak jak Twoja :053: wiec nie wymagaj od nas rzeczy niemozliwych CHRZANEK - Czw 08 Lis, 2007
BaRtO_206GT napisał/a:
106-tka Marcela nie jest najszybsza 106-tka w Polsce tak jak Twoja
Najszybsza jest 106 kolegi 106
Moja jest druga
Potem dlugo dlugo nic,
I później te wasze
BaRtO_206GT - Czw 08 Lis, 2007 heheh wlasnei mi kupel powiedzial ze na ostatnim RS'ie jak wjechalem na parking tam gdzie stoja wszystkie startujace fury to jakas panna pozowala przy moim pugu a jej facet robil zdjecia heheheeMick - Czw 08 Lis, 2007
BaRtO_206GT napisał/a:
heheh wlasnei mi kupel powiedzial ze na ostatnim RS'ie jak wjechalem na parking tam gdzie stoja wszystkie startujace fury to jakas panna pozowala przy moim pugu a jej facet robil zdjecia hehehee
:546: ehehehehehhee
żeby to jeszcze było przy czym pozować anjas - Czw 08 Lis, 2007 żeby ktoś nie wrzucił do topicu "największa kupa spotkana w mieście" ...
... no dobra, dobra, pedzio jest OK, sam bym sobie zrobił z nim zdjęcie ale jestem trochę nieśmiały