To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - LFS -Gramy cos ??

Loko - Śro 25 Paź, 2006

Musisz wiecej ćwiczyc :D
Maciek - Śro 25 Paź, 2006

wy wszyscy macie pełną wersje? bo mi wyskakuje jakis komunikad i jakims innym kodzie gry czy cos takiego :|
Loko - Śro 25 Paź, 2006

Ni wszyscy mają pełną, może masz inna wersje, sprawdź czy masz wersje alpha 0,5 U
Rudello - Śro 25 Paź, 2006

mi, Zastosuj sie do przewodnika Loko, włacz sobie cyfrowy predkosciomierz zeby lepiej widziec z jaka predkoscia wchodzic w zakret, dobry setup i godzina po godzinie, bedzie lepiej..
mi - Śro 25 Paź, 2006

setup mam litewski, więc chyba oki, prędkościomierz faktycznie lepiej będzie zmienić, ale brakuje mi czasu, na razie wyjeździłem może pół godzinki na torze :567: Ledwie zaczynam szpilać, a już gdzieś muszę pędzić...
Maciek - Śro 25 Paź, 2006

Damn, mam 0.5U
Dariano - Śro 25 Paź, 2006

A zapomnialem sie pochwalic moim nowym zyciowym wynikiem 1,35,45 :547:
anjas - Czw 26 Paź, 2006

gratki Dariano, zapinasz jak głupi! Aż się nie chce wierzyć że kręcisz takie czasy na automacie.
Ja ciągle nie mogę zejść poniżej 1.36 :(

strick - Czw 26 Paź, 2006

Graty Dariano! Mam niestety tak samo jak Anjas! Tez 1,36 jest jeszcze dla mnie magiczną bariera! Wczoraj szczeliłem sporo 36-tek, ale zejsć sie nie udało!
Dariano - Czw 26 Paź, 2006

Wczoraj po GP zapodalem setup loko i nie wiem jak mozna na nim takie czasy krecic nie udalo mi sie zejsc ponizej 1,36 chyba bede go musial pokatowac kurwa wkoncu jakos mozna wydusic 1,34 loko moze chyba ze znowu jakiegos wkreta nam sprzedal tak jak z ta zmiana opon i boksami :DDDD
anjas - Czw 26 Paź, 2006

Mistrzowie,

co sadzicie o tej kierownicy?

http://www.allegro.pl/ite...s2_pc_wawa.html

Czy to jest ta polecana przez Loko? I czy na pewno dobrze współpracuje z PC?

Michał - Czw 26 Paź, 2006

dobra , osrywam down pipe do saxo :D kupuje kierownice taką jesli loko powie TAK :D
anjas - Czw 26 Paź, 2006

hehe, ja też kupuję... Może jak weźmiemy 2 to dostaniemy ze 40 groszy rabatu?

LOKO, powiedz TAK! :D

Michał - Czw 26 Paź, 2006

śmiej sie smiej, ja znam ludzi ze sklepu lorien. Wiec spokojnie 90 groszy mozemy od nich wyciągnąć . OD SZTUIKI !!!!!
anjas - Czw 26 Paź, 2006

No to kupmy u nich!
Wynegocjuj jakąś fajną zniżkę i jedziemy!!!! :)

Jazda na tej kierownicy to musi być bajka...

Michał, a kupiłeś licencje? Bo widziałem, że na S2 odbywają się profi mistrzostwa - co tydzień na innym torze i jest cała liga :)
Ale trzeba wcześniej poznać inne tory i opanować inne bryki, a to nie takie proste.

Pojeździłem trochę BMW Sauber po torze z Demo i jestem naprawdę pod wrażeniem jak to zapierdziela. Ale opanować bolid nie jest łatwo...