Michał - Czw 29 Wrz, 2011 moge ci pożyczyć ryszarda burnsazefir - Czw 29 Wrz, 2011 dokladnie rFactor tez jest dobry, a shift 2 dobrze imituje symulacje i tyle, jak sie ogarnie system grania robi sie troche nudno ;(M - Czw 29 Wrz, 2011 Buduję symulator przez zimę i niestety gry konsolowe odpadają.
A szkoda bo forza była by YAY!fydi - Czw 29 Wrz, 2011 Odpaliłem bf3 beta i powiem jedno. Urywa mosznę anjas - Pią 30 Wrz, 2011 A was69 pisał, ze to kaszan... Muszę sam sprawdzić.was79 - Pią 30 Wrz, 2011 ale fydi grał pewnie na PC.
Moje obserwacje, oczywiscie z bety, która jak sądze, ze wzgledu na pozostały czas do pełnej wersji dużo nie będzie się różniła:
- grafika, co tu dużo mówić kiepska, powiedziałbym nawet że słabsza od black opsa,
- beta dwa razy zawiesiła mi konsole, w tym raz, że konieczne było wyłaczenie konsoli z prądu,
- czesto i gęsto ze wzgledu na kanciastą grafe i chaos nie wiadomo do kogo strzelać, nie widac czy to tekstura czy chłopek,
- akcje typu: murek, płot do łydek którego nie da się przeskoczyć, znikające i pojawiające się ściany, albo ludki kryjace sie za ścianą a lufa wystaje po drugiej stronie
Trochę się rozczarowałem, tą niby nową jakością, pogram jescze trochę, bo na razie tak 4/10 i w chwili obecnej wolałbym kupić CODfydi - Pią 30 Wrz, 2011 Ja oczywiście gram na PC.
U mnie grafika jest ok, ale myślę, że na konsole to musieli mocno ją ograniczyć.
Jeżeli nawet ten wykres jest trochę zbyt optymistyczny to i tak konsole są daleko z tyłu.
was79, pamiętaj, że to beta więc błędy w grafice i inne małe bugi muszą być Ja na przykład, czasami jak się położę w parku to się zapadam pod ziemie Ale takich wpadek nie ma dużo
Co do rozgrywki, to co kto lubi. Takie frywolne bieganie sobie po otwartej przestrzeni jak w bc2 kompletnie odpada.GeKo - Pią 30 Wrz, 2011
M napisał/a:
Buduję symulator przez zimę i niestety gry konsolowe odpadają.
A szkoda bo forza była by YAY!
Wypróbowane na paru gierkach. Generalnie najlepszy zestaw na jakim miałem do tej pory okazję grać, w końcu można precyzyjnie hamować.Bonczek - Pią 30 Wrz, 2011 GeKo Kapuścik ma mega dojebany zestaw w chacie, co? GeKo - Pią 30 Wrz, 2011 No raczyyyj, grałeś na pełnej mocy Forcefeedbacka? łapy chce pourywać.Bonczek - Pią 30 Wrz, 2011 Grałem wlączył mi 106 w Ryśku i nie dawałem rady - czekam aż jeszcze buttkicker`a kupi i shifter i przy pierwszym Motobydle w przyszłym roku stestuje mam nadzieję Sibu - Pią 30 Wrz, 2011 ... a może takie ?
ale nudą wieje Sibu - Pią 30 Wrz, 2011 ni ma nełunuf PiTT - Pią 30 Wrz, 2011
Sibu napisał/a:
ni ma nełunuf
licznik spoko
ale bym wsadził sportową kierę i kubeł a nie jakiś złom
do tego jakoś nie ma emocja cała ta jazda
sąsiad zrobił sobie pod rfactora całe centrum dowodzenia, muszę do niego wpaść i zobaczyć jakie tam będą emocje