Bonczek - Pią 16 Wrz, 2011 Ale mistrz zefir - Śro 28 Wrz, 2011 Skończyłem Deus Ex i musze powiedziec ze zajebista gra, ponad 35h grania na najwyzszym poziomie z zajebista fabuła
zamieniłem na Drivera i kolejna zajebista gra, wczoraj czas mi strasznie przy niej zleciał musze przyznać,
jazda daje frajde jak pierwszy Driver, super grywalność, fabuła strasznie nierealna i na siłe wymyślona ale na szczeście jest jej mało i jeszcze jedno: zajebista grafika i oprawa audio PiTT - Śro 28 Wrz, 2011 czekam...
Bonczek - Śro 28 Wrz, 2011 A Forza ma mieć premierę w moje urodziny - chyba będzie zamówienie przedsprzedażowe Michał - Śro 28 Wrz, 2011 PiTT - Śro 28 Wrz, 2011
Bonczek napisał/a:
A Forza ma mieć premierę w moje urodziny - chyba będzie zamówienie przedsprzedażowe
i dzień przed moimi
ja już sobie zaklepałem edycję limitowaną Bonczek - Śro 28 Wrz, 2011 Daj no jakiegoś linka czy coś Picie PiTT - Śro 28 Wrz, 2011
Bonczek napisał/a:
Daj no jakiegoś linka czy coś Picie
http://www.euro.com.pl/gr...cjonerska.bhtml
warto brać kolekcjonerską bo jest sporo dodatków
wybrałem EURO bo można odebrać osobiście w wielu punktach
na stronie Forzy masz różne sklepy, łącznie z Empikiem gdzie wycenili ją na 299zł. z tego co pamiętam Bonczek - Czw 29 Wrz, 2011 Podziękował - prezent na urodziny gotowy was79 - Czw 29 Wrz, 2011
Michał napisał/a:
Po zakupie kierownicy, znowu się wkręciłem w te grę. Dobrze sie jeździ potworami na przykład viperem
Ogólnie fajna, ale np. drift zespuli totalnie moim zdaniem, zwłaszcza wyzwania na wąskich torach (np. Tokio)M - Czw 29 Wrz, 2011 Czy ta gra to jest symulacja prawdziwa?anjas - Czw 29 Wrz, 2011 jak dla mnie shift 2 to mega arcade. Sprzedałem szybciej niż kupiłem.
Ale 50 dych w plecy... i niesmak pozostał M - Czw 29 Wrz, 2011 Szukam dobre symulacji na PC, oprócz LFS'a oczywiście.anjas - Czw 29 Wrz, 2011 rFactorM - Czw 29 Wrz, 2011 Dzięki.