zefir - Czw 15 Wrz, 2011 ja wczoraj kupilem deus ex narazie spoko , zajebisty system gry
P.S. Wyslij paczke do łodzi! anjas - Czw 15 Wrz, 2011 a kiedy Forza 4 wychodzi? Bo chyba jakoś niedługo...Jakarti - Czw 15 Wrz, 2011 Tropico 4
czy tutaj nie buduje sie czegos, o co kaman?bizon - Czw 15 Wrz, 2011 deus jest zajebisty, szkoda, ze nie mam czasu grac, bo gram w tanki pP - Czw 15 Wrz, 2011 o deus słyszałem, ze zajebista jak ktoś kuma serie..ja robiłem podejście kilka razy do 1 cześci i nie dałem radyzefir - Czw 15 Wrz, 2011 po 2h grania w tego widze nawiazania do jedynki, ale absolutnie bym ich nie laczyl, inna mechanika gry, dwa sytstemy walki albo silent albo na.ku.rw
jest bjutiful bizon - Czw 15 Wrz, 2011 nawet trzy:
1. rambo
2. hakier
3. cichy sprzataczMichał - Czw 15 Wrz, 2011
Jakarti napisał/a:
Tropico 4
czy tutaj nie buduje sie czegos, o co kaman?
tak tak
jesteś jakimś tam dyktatorem i budujesz sobie miasta zefir - Czw 15 Wrz, 2011 o wlasnie jeszcze mozna byc hakierem co kradnie piniondze z pko!bizon - Czw 15 Wrz, 2011 ja tam wszystkich dusze i hakuje wszystko na miescie. zabawne sytuacje wychodza. cala obsade posterunku policji podusilem, oblazlem wszystkie pomieszczenia, wszystko pohakowalem. poszedlem dalej ze scenariuszem, a tu trzeba pojsc nagle na posterunek jakiegos gliniarza przycisnac. wchodze wiec a tam w poczekalni stoi ten gliniarz a obok niego leza ciala 2 policjantow a ten oczywiscie zero stresu
w kompach znalazly sie nagle maile, ktorych wczesniej nie bylo
w kazdym razie polecam isc na biezaco ze scenariuszem i troche grzebac na boku, bo inaczej zobaczycie takie sceny Jakarti - Czw 15 Wrz, 2011
spoko bizon - Czw 15 Wrz, 2011 swoja droga polecam http://worldoftanks.eu/was79 - Czw 15 Wrz, 2011 swoją drogą intryguje mnie twój podpis bizą:
Cytat:
Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect (Connection refused) in /usr/local/apache/www/htdocs/hothatch.org/includes/profile.php on line 10
bizon - Czw 15 Wrz, 2011 skrypt forum sie sypie, chlopaki rajduja tylko, nie maja czasu adminowac fydi - Pią 16 Wrz, 2011 hyhy