Ujmę to prościej, w rajdach na zły czlowiek sprzęcie idąc o życie masz szansę coś ugrać. w Wyścigach jak nie masz porównywalnego sprzętu do rywali nie masz czego szukać jeśli nastawiasz się na wynik.
+1Przem_106 - Pon 25 Cze, 2012
Marek23 napisał/a:
Cytat:
Ujmę to prościej, w rajdach na zły czlowiek sprzęcie idąc o życie masz szansę coś ugrać. w Wyścigach jak nie masz porównywalnego sprzętu do rywali nie masz czego szukać jeśli nastawiasz się na wynik.
+1
+1,1Koto - Pon 25 Cze, 2012 Górskie wydaje mi się, że to zabawa dla miłośników konstruktorów. Można zbudowac furę i porównac, z konstrukcją innego mechanika.Marek23 - Pon 25 Cze, 2012 Koto, dobre Tomcat - Pon 25 Cze, 2012
Marek23 napisał/a:
Tomcat,bez urazy,ale GSMP poziomem na pewno odstaje od rajdow. I generalnie wiele osob jezdzi tam bardzo turystycznie. Nie traktuj tego jako atak na siebie, nie raz pokazales,ze jestes szybki.
Z Mikolajczykiem kiedys jezdzilem na prawym. I coz, bylo wedle mysli Martina...
Mnie chodziło o opinie Martina o samochodzie Nagórskiego, kierowcy to inna sprawa.
Zatem martin.h, pooglądaj sobie relacje, onboardy, zobacz jak jeździ Michałowski i Szepieniec, do tego jakie mają samochody i zrozumiesz dlaczego Twoja wypowiedź była kretyńska. Ja wiem co to auto ma w sobie, ale widze Ty żyjesz tym co było jak pracowałeś czy tam bywałeś w 4turbo pierdyliard lat temu. To auto to WRC, tylko lżejsze i szybsze. Tyle Ci wystarczy ? Jak nie to jedź do kolegów, może pozwolą Ci oglądnąć.Marek23 - Pon 25 Cze, 2012 Tomcat, wracaj do rajdów, tyle powiem.matt - Pon 25 Cze, 2012
Marek23 napisał/a:
Tomcat, wracaj do rajdów, tyle powiem.
raz wystartuje i rzuci GSMP tylko musi sobie dać szanse WuRC - Pon 25 Cze, 2012
martin.h napisał/a:
tam było niecałe 500 KM
Teraz jest trochę ponad 500.jarek-malopolska - Wto 26 Cze, 2012 Nie wydaje mi sie zeby było niewiel ponad 500km.. zwłaszcza patrzac po odjezdzaniu z patelni, czyli 2,3,4 bieg.. napedzało sie to jak auto Mikołajczyka/Bełtowskiego - przynajmniej tak samo dobrze.. oczywiscie przedstawiam wrazenia wizualne (dla porownania Szepieniec, Duda (gr.A) troszkę wolniej niz powyzsza trójka
Dla mnie Wojtek Gieral jest mega mistrz !! TO co idzie własciwie seryjną 106 przyprawia o zawrót głowy.. walka z Marcinem Kózka który ma w 106 blisko 200km i C2-kami w jego wykonaniu-coś pieknego.. Chyba jeden z niewielu zawodników ktory wykorzystywał kazdy skrawek drogi GRUUUBO !!
P.S Paweł, co z Moniką?Anonymous - Śro 27 Cze, 2012 w zeszłym roku Grzesiński zrobił na mnioe mega wrażenie,gość dosłownie "szedł o życie",zreszta wyniki to potwierdzały bo enkowym lancerem wbijał sie w ścisłą czołówkespeed555 - Śro 27 Cze, 2012
Marek23 napisał/a:
Dziś słyszałem,że Mikołajczyk ma 820 koni,ale jakoś nie wierzę w to.
Daniel Kałkus jego obecny główny mechanik powiedzial ze przed Limanowa shamowali 730KM
A tu filmik z pierwszego podjazdu Łukasza Kalickiego (ponoć czasami nie wiedxial gdzie jechac bo jeszcze nie znał trasy)
106 - Śro 27 Cze, 2012
jarek-malopolska napisał/a:
P.S Paweł, co z Moniką?
ponawiam.... wiadomo czy wszystko ok?speed555 - Śro 27 Cze, 2012 Monika leży w szpitalu z Kalickim, ma ponoć kręg szyjny wybity. Ale poza tym wszystko OK.Tomcat - Czw 28 Cze, 2012
speed555 napisał/a:
Monika leży w szpitalu z Kalickim, ma ponoć kręg szyjny wybity. Ale poza tym wszystko OK.
2 x nie
Monika od wczoraj jest w domu. Ma pęknięty 8 kręg piersiowy, rusza sie, chodzi, wszystko w miarę normalnie, tyle że w gorsecie usztywniającym. Łukasz zostaje w szpitalu do piątku najprawdopodobniej, ma odmę płuca, ale poza tym wszystko gra. Bez złamań, czy skręceń, tylko troche poobcierany od pasów.rallyfilip - Pon 02 Lip, 2012