To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

Marek23 - Pon 25 Cze, 2012

Cytat:
Ujmę to prościej, w rajdach na zły czlowiek sprzęcie idąc o życie masz szansę coś ugrać. w Wyścigach jak nie masz porównywalnego sprzętu do rywali nie masz czego szukać jeśli nastawiasz się na wynik.

+1

Przem_106 - Pon 25 Cze, 2012

Marek23 napisał/a:
Cytat:
Ujmę to prościej, w rajdach na zły czlowiek sprzęcie idąc o życie masz szansę coś ugrać. w Wyścigach jak nie masz porównywalnego sprzętu do rywali nie masz czego szukać jeśli nastawiasz się na wynik.

+1

+1,1

Koto - Pon 25 Cze, 2012

Górskie wydaje mi się, że to zabawa dla miłośników konstruktorów. Można zbudowac furę i porównac, z konstrukcją innego mechanika.

Koto, dobre :rotfl:
Tomcat - Pon 25 Cze, 2012

Marek23 napisał/a:
Tomcat,bez urazy,ale GSMP poziomem na pewno odstaje od rajdow. I generalnie wiele osob jezdzi tam bardzo turystycznie. Nie traktuj tego jako atak na siebie, nie raz pokazales,ze jestes szybki.

Z Mikolajczykiem kiedys jezdzilem na prawym. I coz, bylo wedle mysli Martina...

Mnie chodziło o opinie Martina o samochodzie Nagórskiego, kierowcy to inna sprawa.

Zatem martin.h, pooglądaj sobie relacje, onboardy, zobacz jak jeździ Michałowski i Szepieniec, do tego jakie mają samochody i zrozumiesz dlaczego Twoja wypowiedź była kretyńska. Ja wiem co to auto ma w sobie, ale widze Ty żyjesz tym co było jak pracowałeś czy tam bywałeś w 4turbo pierdyliard lat temu. To auto to WRC, tylko lżejsze i szybsze. Tyle Ci wystarczy ? Jak nie to jedź do kolegów, może pozwolą Ci oglądnąć.

Tomcat, wracaj do rajdów, tyle powiem.
matt - Pon 25 Cze, 2012

Marek23 napisał/a:
Tomcat, wracaj do rajdów, tyle powiem.

raz wystartuje i rzuci GSMP tylko musi sobie dać szanse :)

WuRC - Pon 25 Cze, 2012

martin.h napisał/a:
tam było niecałe 500 KM

Teraz jest trochę ponad 500.

jarek-malopolska - Wto 26 Cze, 2012

Nie wydaje mi sie zeby było niewiel ponad 500km.. zwłaszcza patrzac po odjezdzaniu z patelni, czyli 2,3,4 bieg.. napedzało sie to jak auto Mikołajczyka/Bełtowskiego - przynajmniej tak samo dobrze.. oczywiscie przedstawiam wrazenia wizualne (dla porownania Szepieniec, Duda (gr.A) troszkę wolniej niz powyzsza trójka ;)

Dla mnie Wojtek Gieral jest mega mistrz !! TO co idzie własciwie seryjną 106 przyprawia o zawrót głowy.. walka z Marcinem Kózka który ma w 106 blisko 200km i C2-kami w jego wykonaniu-coś pieknego.. Chyba jeden z niewielu zawodników ktory wykorzystywał kazdy skrawek drogi :) GRUUUBO !!

P.S Paweł, co z Moniką?

Anonymous - Śro 27 Cze, 2012

w zeszłym roku Grzesiński zrobił na mnioe mega wrażenie,gość dosłownie "szedł o życie",zreszta wyniki to potwierdzały bo enkowym lancerem wbijał sie w ścisłą czołówke
speed555 - Śro 27 Cze, 2012

Marek23 napisał/a:
Dziś słyszałem,że Mikołajczyk ma 820 koni,ale jakoś nie wierzę w to.

Daniel Kałkus jego obecny główny mechanik powiedzial ze przed Limanowa shamowali 730KM

A tu filmik z pierwszego podjazdu Łukasza Kalickiego (ponoć czasami nie wiedxial gdzie jechac bo jeszcze nie znał trasy)

106 - Śro 27 Cze, 2012

jarek-malopolska napisał/a:
P.S Paweł, co z Moniką?

ponawiam.... wiadomo czy wszystko ok?

speed555 - Śro 27 Cze, 2012

Monika leży w szpitalu z Kalickim, ma ponoć kręg szyjny wybity. Ale poza tym wszystko OK.
Tomcat - Czw 28 Cze, 2012

speed555 napisał/a:
Monika leży w szpitalu z Kalickim, ma ponoć kręg szyjny wybity. Ale poza tym wszystko OK.

2 x nie :)

Monika od wczoraj jest w domu. Ma pęknięty 8 kręg piersiowy, rusza sie, chodzi, wszystko w miarę normalnie, tyle że w gorsecie usztywniającym. Łukasz zostaje w szpitalu do piątku najprawdopodobniej, ma odmę płuca, ale poza tym wszystko gra. Bez złamań, czy skręceń, tylko troche poobcierany od pasów.

rallyfilip - Pon 02 Lip, 2012

Wszelkie informacje Automobilklub Ziemi Tyskiej