HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
PieQt - Nie 13 Maj, 2012 Yarko dokładnie taki mam plan, poza tym megane i tak długo jeszcze nie będzie wykorzystana w 100% przeze mnie, więc spoko mam czasYarko - Nie 13 Maj, 2012
Gaydek napisał/a:
info od milorda kubasa obecnego na dzisiejszym TPTD
Młody w cupowym Clio przydzwonił tuż za kartingiem. Karetka T miała zajęcie, młody trafił do szpitala, ale jak mówi milord, wszystko z nim OK.
foty soon
kp - Nie 13 Maj, 2012 O kurde, dzis ogladalem filmik z tym samochodem.
Chwalili sie nowym
o ten
data dodania 12 kwietnia, sie bawio wyscigowce j.ebaneKenet - Nie 13 Maj, 2012 Dobra, to kiedy jedziemy na Poznań?Yarko - Nie 13 Maj, 2012 dziś !Kenet - Nie 13 Maj, 2012 Akurat dziś to mi wybitnie nie pasuje kubas - Pon 14 Maj, 2012 Anonymous - Pon 14 Maj, 2012 "zakręt Puma" kaziu1985pn - Pon 14 Maj, 2012 wozik przygotowany konkret tylko że wszystkiego za kierowce nie zrobi dobrze że kierowca cały.bob.dsk - Pon 14 Maj, 2012 szkoda samochodu ...
dobrze ze jemu nic sie nie staloPieQt - Pon 14 Maj, 2012 A jaka jest procedura po zderzeniu/wypadku/jak sa ranni? kiedy koncza td, kiedy prokurator sie pojawia? Po uprzatnieciu samochodu (własnymi silami?) jezdzi sie dalej?Gaydek - Pon 14 Maj, 2012
PieQt napisał/a:
A jaka jest procedura po zderzeniu/wypadku/jak sa ranni? kiedy koncza td, kiedy prokurator sie pojawia? Po uprzatnieciu samochodu (własnymi silami?) jezdzi sie dalej?
Po uprzatnieciu samochodu (własnymi silami?) jezdzi sie dalej?
tutaj młodego zabrali do szpitala, oprzątnęli fure i heja dalej.
taki sport.kubas - Pon 14 Maj, 2012
pumfkp napisał/a:
PieQt napisał/a:
Po uprzatnieciu samochodu (własnymi silami?) jezdzi sie dalej?
tutaj młodego zabrali do szpitala, oprzątnęli fure i heja dalej.
taki sport.
Trackday był przerwany na 10-15 minut, samochód stał z boku, młody miał udzielaną jakąś pomoc medyczną w budce przy kartingu. Karetka T stała dość długo. Co ciekawe karetka nie wróciła potem na tor!!!!! Więc nie było karetki, TD powinien być kompletnie przerwany...Yarko - Pon 14 Maj, 2012
kubas napisał/a:
Trackday był przerwany na 10-15 minut, samochód stał z boku, młody miał udzielaną jakąś pomoc medyczną w budce przy kartingu. Karetka T stała dość długo. Co ciekawe karetka nie wróciła potem na tor!!!!! Więc nie było karetki, TD powinien być kompletnie przerwany...
biorąc pod uwagę kwestię zabezpieczenia chyba najlepiej wypada Lap Race, karetka z prawdziwego zdarzenia... + straż pożarna to moim zdaniem podstawa na tego typu imprezach, niestety prawda jest taka, że organizatorzy muszą zarabiać i są to dodatkowe koszty, nie mniej jednak wolałbym żeby zrezygnowali z cateringu niż straży czy karetki