To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012

PieQt - Nie 13 Maj, 2012

Yarko dokładnie taki mam plan, poza tym megane i tak długo jeszcze nie będzie wykorzystana w 100% przeze mnie, więc spoko mam czas
Yarko - Nie 13 Maj, 2012

Gaydek napisał/a:
info od milorda kubasa obecnego na dzisiejszym TPTD

Młody w cupowym Clio przydzwonił tuż za kartingiem. Karetka T miała zajęcie, młody trafił do szpitala, ale jak mówi milord, wszystko z nim OK.

foty soon

kp - Nie 13 Maj, 2012

O kurde, dzis ogladalem filmik z tym samochodem.
Chwalili sie nowym :faja:

o ten

data dodania 12 kwietnia, sie bawio wyscigowce j.ebane

Kenet - Nie 13 Maj, 2012

Dobra, to kiedy jedziemy na Poznań?
Yarko - Nie 13 Maj, 2012

dziś !
Kenet - Nie 13 Maj, 2012

Akurat dziś to mi wybitnie nie pasuje :]
kubas - Pon 14 Maj, 2012

Anonymous - Pon 14 Maj, 2012

"zakręt Puma" :]
kaziu1985pn - Pon 14 Maj, 2012

wozik przygotowany konkret tylko że wszystkiego za kierowce nie zrobi :/ dobrze że kierowca cały.
bob.dsk - Pon 14 Maj, 2012

szkoda samochodu ...

dobrze ze jemu nic sie nie stalo

PieQt - Pon 14 Maj, 2012

A jaka jest procedura po zderzeniu/wypadku/jak sa ranni? kiedy koncza td, kiedy prokurator sie pojawia? Po uprzatnieciu samochodu (własnymi silami?) jezdzi sie dalej?
Gaydek - Pon 14 Maj, 2012

PieQt napisał/a:
A jaka jest procedura po zderzeniu/wypadku/jak sa ranni? kiedy koncza td, kiedy prokurator sie pojawia? Po uprzatnieciu samochodu (własnymi silami?) jezdzi sie dalej?

dkrupa@tptd.pl

pum - Pon 14 Maj, 2012

PieQt napisał/a:
Po uprzatnieciu samochodu (własnymi silami?) jezdzi sie dalej?

tutaj młodego zabrali do szpitala, oprzątnęli fure i heja dalej.

taki sport.

kubas - Pon 14 Maj, 2012

pumfkp napisał/a:
PieQt napisał/a:
Po uprzatnieciu samochodu (własnymi silami?) jezdzi sie dalej?

tutaj młodego zabrali do szpitala, oprzątnęli fure i heja dalej.

taki sport.

Trackday był przerwany na 10-15 minut, samochód stał z boku, młody miał udzielaną jakąś pomoc medyczną w budce przy kartingu. Karetka T stała dość długo. Co ciekawe karetka nie wróciła potem na tor!!!!! Więc nie było karetki, TD powinien być kompletnie przerwany...

Yarko - Pon 14 Maj, 2012

kubas napisał/a:
Trackday był przerwany na 10-15 minut, samochód stał z boku, młody miał udzielaną jakąś pomoc medyczną w budce przy kartingu. Karetka T stała dość długo. Co ciekawe karetka nie wróciła potem na tor!!!!! Więc nie było karetki, TD powinien być kompletnie przerwany...

biorąc pod uwagę kwestię zabezpieczenia chyba najlepiej wypada Lap Race, karetka z prawdziwego zdarzenia... + straż pożarna to moim zdaniem podstawa na tego typu imprezach, niestety prawda jest taka, że organizatorzy muszą zarabiać i są to dodatkowe koszty, nie mniej jednak wolałbym żeby zrezygnowali z cateringu niż straży czy karetki