To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012

Zadir - Nie 13 Maj, 2012

Clio Cupem
filomatic - Nie 13 Maj, 2012

Zadir - nie stałeś czasem w Poznaniu, pod Muzeum Narodowym w sobotę po 19? :>
Zadir - Nie 13 Maj, 2012

filomatic napisał/a:
Zadir - nie stałeś czasem w Poznaniu, pod Muzeum Narodowym w sobotę po 19? :>

stałem ale w piątek, poszliśmy na jakiś obiad na starówkę, dobra miejscówka do postawienia samochodu.
Niestety teraz jest trochę rzeczy do naprawienia, belka tylna, lampa, i drążek kierowniczy, troche blacharki i dalej będziemy nakurwiać

PieQt - Nie 13 Maj, 2012

Tak sobie czytam i utwierdzam sie w przekonaniu, ze megana, która jest dla samochodem do codziennej jazdy nie będę walczył o setne sekundy. Trzeba dodatkowo jakiegoś upalacza do zaklatkowaniak kupic
M - Nie 13 Maj, 2012

PieQt napisał/a:
Tak sobie czytam i utwierdzam sie w przekonaniu, ze megana, która jest dla samochodem do codziennej jazdy nie będę walczył o setne sekundy. Trzeba dodatkowo jakiegoś upalacza do zaklatkowaniak kupic

Wlasnie... ale jak tak zrobisz bedziesz mial niesmak ze megana Ci sie marnuje...

Jakarti - Nie 13 Maj, 2012

bzdura :)
tak jak sam mowisz - dopoki sie uczysz to jedziesz sobie na 90% i juz... nie trzeba kazdego zakretu pelna bomba brac.

doibrze Zadir, ze caly jestes. pzdr

kaziu1985pn - Nie 13 Maj, 2012

bez fotek sie nie liczy :)
KarQ - Nie 13 Maj, 2012

Cytat:
tak jak sam mowisz - dopoki sie uczysz to jedziesz sobie na 90% i juz... nie trzeba kazdego zakretu pelna bomba brac.

Uczysz się przez całe życie, życia również, wiec wszystko robisz na 90% ? :]

PieQt - Nie 13 Maj, 2012

Ale ja sie wybieram na td do poznania w lipcu, tylko tyle, ze bede stawial na naukę a nie na ulamki sekund - to chciałem napisać
rasta - Nie 13 Maj, 2012

Furious mój odwieczny rywal z klasy na WST zrobił swoją Integrą genialny czas 1:48:xx xD
GeKo - Nie 13 Maj, 2012

To jest do czego równać :)
roj - Nie 13 Maj, 2012

PieQt napisał/a:

karetkę sobie kup ;)

PieQt - Nie 13 Maj, 2012

Wlasnie, bede jeździł od razu w karetce hehehehe
Yarko - Nie 13 Maj, 2012

PieQt, na razie naucz się trochę na megane, a później zdecydujesz czy chcesz iść trochę grubiej i zbudować/kupić coś do upalania, aktualnie nie masz na głowie kupowania zawieszeń, szper, kolejnych kpl. felg i opon, kubłów i innych pierdół, dodatkowo fura jest na gwarancji, więc jest to dogodna sytuacja by myśleć tylko o jeżdżeniu i zdobywać umiejętności
Vlodarsky - Nie 13 Maj, 2012

Cytat:

Furious mój odwieczny rywal z klasy na WST zrobił swoją Integrą genialny czas 1:48:xx

A Remek jechał swoim civikiem ?