Koto - Sob 23 Cze, 2012 2012-06-23 13:13:00 - Zawodnik został zwieziony karetką w rejon startu w celu przebadania przez lekarza zawodów. | Trwa niwelowanie oleju z nawierzchni trasy
www.wyscigigorskie.plPrzem_106 - Sob 23 Cze, 2012 Szkoda mi bardzo Łukasza. Bardzo swiezo zbudowane auto i praktycznie pierwszy start. Bardzo byłem ciekawy jak mu pojdzie, bo specyfikacja bardzo zblizona do mojej 106 - Sob 23 Cze, 2012 trase znal jeszcze z rajdow jak wlasna kieszen ... to jechal zeby wygrac
wazne ze caly... a auto sie odbuduje.Anonymous - Sob 23 Cze, 2012
Z relacji świadków wypadku "Na lewym zakręcie postawiło go bokiem i wciągnęło do rowu później dachowanie na przepuście"
zamiast odbudowy bedzie bardziej budowa bo z tego to duzo nie zostaloAnonymous - Sob 23 Cze, 2012 dobrze że to uderzenie nie jego stroną , masakra.Cassis - Sob 23 Cze, 2012 "Wieści ze szpitala: Łukasz Kalicki właśnie przechodzi operację - nic więcej nie wiem, jeśli tylko będą jakieś wieści to napewno Was poinformuję! Trzymajcie kciuki, żeby wszystko poszło gładko" z http://www.wyscigigorskie.pl/ GeKo - Sob 23 Cze, 2012 O jaaaa pierdziu
Trzymam kciuki, !!!Cassis - Sob 23 Cze, 2012 "2012-06-23 16:07:00 - Wieści ze szpitala: Już po zabiegu. Łukasz jest mocno poobijany i na pewno zostanie w szpitalu kilka dni."qbus - Sob 23 Cze, 2012 Oby wyszedł z tego cało... trzymamy kciuki.
Cytat:
Poszukuje wszelkich materiałów wideo i zdjęć zrobionych po wypadku jaki miał dzisiaj Łukasz Kalicki na GSMP Limanowa. Pomóżcie dorwać chuja, który korzystając z cudego nieszczęścia ukradł jego kask. Może ktoś coś widział, przejrzyjcie swoje zdjęcia, filmiki. Dorwijmy frajera, powyrywajmy mu nogi z dupy a potem oddajmy w ręce policji!
Konrad - Sob 23 Cze, 2012 bez kitu co za skurwysyństwo.
jedzie ktoś z krk jutro na limanową i ewentualnie miałby wolne miejsce?matt - Nie 24 Cze, 2012 z łukaszem przykra sprawa... i przez to też spora obsuwa całych zawodów, ale później też jakieś perturbacje były...
po raz pierwszy byłem na gsmp, z racji że blisko i że startowały dwie znajome ekipy Tomcat i Kuba Lesiak w saxofonach no i że chciałem zobaczyć alternatywę dla rd3l pod swoim kątem i z całą pewnością dzień ten utwierdził mnie w pozostaniu w rd3l ... jak mi spadnie zapał do ogarniania rajdów i szarpania się ze wszystkim dookoła i/lub zacznie mi być szkoda tyrania auta i/lub włączy mi się potrzeba ogólnie większego luzu to przejdę na gsmp
natomiast z punktu widzenia kibica to opcja nie najgorsza, zwłaszcza, że udało mi się załapać na oglądare na wysięgniku, centralnie nad trasą przy zakrętach 5-6 ... meega fajna sprawa, a tak to też trochę nudniej niż na rajdach na 117 aut może 4 miały delikatny uślizg albo lekkie wjechanie na pobocze to wszyscy o super, ale fajnie, coś się dzieje ... na pewno zróżniocwanie fur i najmocniejsze potworki robią spore wrażenie, a tak to picnic party i 75% towarzystwa z alko ..... ogólnie pozytywnie spędzony dzień ale bez szału, wolę rajdy WuRC - Nie 24 Cze, 2012 O kurde, niezła demolka qbica - Nie 24 Cze, 2012 dzisiaj też demolka Monika Zawodny, pug 106, dachowanie między 4 a 5 pkt
Anonymous - Nie 24 Cze, 2012 jeszcze golfa 2 , ktoś na drzewie zostawił