was79, burgery mają inne światła (bez paska led), innątylną klapę, inne radio... Trochę jest różnic.
Wystarczy VIN - 3FA na początku numeru i już wiadomo, że to burger (wszystkie Fiesty na rynek US produkują w Meksyku).siema - Pią 14 Paź, 2016 Stara 5 nie bardzo mi się podobała, ale ta nowa ładna:
http://autokult.pl/28714,...-5-g30-premieraMiniac - Pią 14 Paź, 2016 Od dwóch tygodni jeżdżę "starą" i tak jak z początku czułem do niej mięte, tak teraz nie chce z niej wysiadać. Jedyny minus to gabaryt tego auta, jak nowa jest większa to już serio ciężko na parkingu.siema - Pią 14 Paź, 2016 Pomijając wygląd zewnętrzny, to jak w porównaniu z MB?
Pomijając wygląd zewnętrzny, to jak w porównaniu z MB?
Zależy o którego pytasz. C-klase (W204) uwielbiam. Jest genialna. Potem było CLA/GLK/nowa e-klasa. Nową e-klasę zanim odebraliśmy z salonu to miała 5/6 akcji serwisowych, a po 60paru (km nie tys km) zablokowała się skrzynia na 6tym biegu. Szkoda komentować te niedorobione pierwsze wypusty. Mercedesy są klimatyczne. Jedziesz i się uśmiechasz. W BMW jest pełna powaga, bo i auto jest poważne. Celowo (i mega okazyjnie) kupiliśmy 5tkę z końca - nie początku produkcji, by nie mieć "efektu e-klasy". To auto jest "na serio". Płynie po drodze, skrzynia 8biegowa chodzi jak DSG, nic nie dociera do kabiny, nie czuć niemal 2ton, jedziesz jak pała i nikt nawet nie trąbnie
ps. musiałem trochę wyedytować bo były%% ;0siema - Sob 15 Paź, 2016 Właśnie nie pamiętałem który Mercedes Ci tak podszedł- (a to był W204) i ciekaw byłem, czy Beta go przebiła Twoim zdaniem. W tym przypadku trudno jednak porównywać, bo auta z dwóch różnych klas.
Miniac napisał/a:
jedziesz jak pała i nikt nawet nie trąbnie
To przez te tablice. Pruszkowskie blachy w Wołominie- myślą że albo gangster, albo wariat )B-Rey - Sob 15 Paź, 2016 Miniac, jeżeli W204, to z jakim silnikiem? M271 chyba odpada, co?Bonczek - Sob 15 Paź, 2016 Miniac mercedesy jak każda marka nie sa idealne ale temat Waszych sztuk to kwesta chu*owego dealera. To tak jak w Twoim biznesie - jak sie chce duży rabat to nie na wszystko zostają pieniądze.Miniac - Sob 15 Paź, 2016
siema napisał/a:
Właśnie nie pamiętałem który Mercedes Ci tak podszedł- (a to był W204) i ciekaw byłem, czy Beta go przebiła Twoim zdaniem. W tym przypadku trudno jednak porównywać, bo auta z dwóch różnych klas.
Prawda. Ale F30 już jak najbardziej można i Mesio wg mnie ma pełna przewagę.
siema napisał/a:
To przez te tablice. Pruszkowskie blachy w Wołominie- myślą że albo gangster, albo wariat )
Może tak być, że BMW Leasing celowo rejestruje w Pruszkowie siema - Sob 15 Paź, 2016
Miniac napisał/a:
Prawda. Ale F30 już jak najbardziej można i Mesio wg mnie ma pełna przewagę.
Muszę zatem poprosić kiedyś Bączka, żeby mi załatwił jazdę próbną, bo F30 z M pakietem było do tej pory moim faworytem:
KarQ - Sob 15 Paź, 2016 Takie spalanie to chyba 520d? Nie doskwiera brak mocy? Sam się zastanawiam nad Fką po Mondeo ale 530d mają na starcie +18% akcyzy Miniac - Sob 15 Paź, 2016
siema napisał/a:
bo F30 z M pakietem było do tej pory moim faworytem:
Obrazek
Co mogę powiedzieć. Ta ze zdjęcia musi się podobać. Wyrazista, agresywna... wygląda jakby zjechała z toru, tylko że pewnie toru nidgy nie zobaczy - nic tylko stanąć taką w korku Mesio cieszy jak auto, które jako chłopak podbierałeś ojcu alphaOne - Pon 31 Paź, 2016 http://www.autoevolution....zes-112484.html