HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2012
PieQt - Sob 12 Maj, 2012 roj nie zapominaj o tej super wypasionej karetce T marki polonez przy hoteluGaydek - Sob 12 Maj, 2012 Niech spadają na drzewo roj - Sob 12 Maj, 2012 ja po tych naukach to nawet do pracy bez karetki się boję jechać Kenet - Sob 12 Maj, 2012 Ja jak jadę to właśnie staram się w korku zaraz za karetką naginać, bezpieczniej sie czuję po prostu.roj - Sob 12 Maj, 2012 i spalanie niższe Gaydek - Sob 12 Maj, 2012 info od milorda kubasa obecnego na dzisiejszym TPTD
Młody w cupowym Clio przydzwonił tuż za kartingiem. Karetka T miała zajęcie, młody trafił do szpitala, ale jak mówi milord, wszystko z nim OK.
foty soonKarQ - Sob 12 Maj, 2012 PGi dziś upala Gofera, co Kubas tam tworza (poza lordowaniem) ?GeKo - Sob 12 Maj, 2012 młody czyli kto?wiktoch - Sob 12 Maj, 2012
roj napisał/a:
i spalanie niższe
pewnie takie jak na A2 w naszym tunelu PieQt - Sob 12 Maj, 2012
KarQ napisał/a:
PGi dziś upala Gofera, co Kubas tam tworza (poza lordowaniem) ?
Ogarnia pit stopAnonymous - Sob 12 Maj, 2012
GeKo napisał/a:
młody czyli kto?
Zadir?????kubas - Sob 12 Maj, 2012 Nie zadir. Mlody kierowca wyscigowy, 17 lat chlopak' adrenalina zeszla i zaczal mdlec. Bylo za szybko..Anonymous - Sob 12 Maj, 2012
kubas napisał/a:
Nie zadir.
Cale szczescie.
kubas napisał/a:
adrenalina zeszla i zaczal mdlec. Bylo za szybko..
Rozwin mysl. Zemdlal w zakrecie czy juz po uderzeniu? Jest OK?Zadir - Nie 13 Maj, 2012
AleX_R53 napisał/a:
kubas napisał/a:
Nie zadir.
Cale szczescie.
kubas napisał/a:
adrenalina zeszla i zaczal mdlec. Bylo za szybko..
Rozwin mysl. Zemdlal w zakrecie czy juz po uderzeniu? Jest OK?
Rzepecki szedł ostro, wleciał w zielone strzelił kilka rolek i lewym bokiem wleciał w bariery, auto ostro porozwalane.
Zadir niestety tez nie jest cały... też było zielone i banda...
Dogrzewałem za ostro opony zjechałem z nagumowanego złapałem piach i poleciałem bokiem,
prawa strona porysowana, ale auto będzie żyć
Jest super zrobiona klatka jeździ się rewelacyjniestellarium - Nie 13 Maj, 2012 Którym autem jechał Rzepecki?