To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [INFO] Co, gdzie,kiedy?

Anonymous - Sob 26 Maj, 2012

We wtorek na rakietowej we wrocku charytatywny trening na którym bedzie Grzesiek Grzyb,z którym bedzie mozna sie karnąć n-kowym lancerem.
http://www.srtw.pl/viewto...der=asc&start=0

GeKo - Sob 26 Maj, 2012

Podobno już od tygodnia uczy się konfiguracji toru :rotfl:
Koto - Sob 26 Maj, 2012

:rotfl:
Anonymous - Sob 26 Maj, 2012

osz zapomniałem ze jego yebli na nielegalu :rotfl:
Przem_106 - Wto 05 Cze, 2012

09.06.2012 Rallyland Debrzno.
Cytat organizatora

"Odnośnie tras i mapek.
Mapki zapodamy jutro. Dzisiaj przeliczyliśmy z Colinem długości prób sportowych. Jeśli w sobotę wszystko pójdzie sprawnie i ogarniemy cztery pętle, to wyjdzie nam 50 km.
Myślę, że więcej nie trzeba mówić:)]"

Na tą chwilę jest 70 załog.

qbus - Sob 09 Cze, 2012

Młody świruję w Łapanowie... nic więcej nie wiem :)

Wrobel - Sob 09 Cze, 2012

:lol2: jeszcze nie przejechalem ani jednej imprezy zeby czegos nie nabroić,
jeden oes o dlugosci 1,9km przejezdzany 4 krotnie
na 1:
- 18 w gen. zachowawczo, ale calkiem przyzwoicie

2:
- 6 czas w generalce, juz nie widzialem zabardzo miejsca zeby jechac szybciej w granicach jakiegos zdrowego rozsadku, po 2 podobno bylem 2 w klasie i 9w gen

3:
- zjebalem totalnie tor, za gleboko wjechalem w ciecie zaczelo mnie wciagac... rów, pezot przez chwile stanał na lewym przednim kole ale spadl spowrotem na cztery, na szczescie kibice to mistrzowie w tym sporcie :jupi: i udalo sie pojechac dalej :]

4:
- jade tylko po to zeby jechac, mysle o piwie... na tym zakrecie na ktorym wyjebalem skacza z moim zderzakiem i podkrecaja... poniosla mnie fantazja strzelilem z łapy wpadłem w łake trzeba było cofac :crazy: :rotfl: :lol2:

fajna impreza...szkoda ze taki gowniarz ze mnie ;-)

qbica - Sob 09 Cze, 2012

dobrze! polem trza iść! :jupi: :rotfl:
Przem_106 - Nie 10 Cze, 2012

Ja dzis po raz pierwszy od 5 - ciu lat nie skonczyłem (wczesniej awaria w CC Sporting)
Od 2007r. jestem wierny lwom i dopiero dzis wygrała siła wyzsza. Urwała się linka sprzęgła i pedał został w podłodze na 4 -biegu!
Przejechałem 4 Os-y w tym jeden na 3 mediach i jednym slicku z przodu po kałuzach:]
Bilans dopuki jechałem, to 16 w generali i trzecie w osce na 64 auta, a więc przyzwoicie.
http://www.zz-top.pl/wyni...2012/3/wyniki/#
Powrot do domu tylko na 3 -biegu 4 godziny ze srednią 40km/h :/

Idę na prawko na lawety :]

Aha, jesli ktos powaznie mysli o rajdowaniu i chce byc rajdowcem, to zapraszam do Rallylandu. Przykładowy dzisiejszy jeden z os-ow to 5,5km jechany ponizej 5min. w warunkach os-owych.

Janusz - Nie 10 Cze, 2012

Wrobel napisał/a:
4:
- jade tylko po to zeby jechac, mysle o piwie... na tym zakrecie na ktorym pomylony skacza z moim zderzakiem i podkrecaja... poniosla mnie fantazja strzelilem z łapy wpadłem w łake trzeba było cofac :crazy: :rotfl: :lol2:

miszcz kuwa :lol2: :lol2: zderzak oddali ??

Wrobel - Nie 10 Cze, 2012

oddali oddali... porzadni kibice :]

Przem_106 - Sob 23 Cze, 2012

Lukacie na GSMP Limanowa? Bogato
Bad-i - Sob 23 Cze, 2012

Przem_106 napisał/a:
Lukacie na GSMP Limanowa? Bogato

A co sie dzieje?

Koto - Sob 23 Cze, 2012

"2012-06-23 12:50:00 - Wyciek oleju na trasie w pobliżu PO 28. Zawodnik numer 55 Kalicki Łukasz wpadł w poślizg uderzył w bariery i dachował - samochód stanął w płomieniach. Służby ratownicze na trasie. Podjazd wstrzymany"

:/

106 - Sob 23 Cze, 2012

ale zawodnik chyba ok? :/